Fedezze fel a német fővárost és pihenjen a városközpontban található Hotel Q! Berlin **** szállodában, amely modern dizájnnal, luxus wellness-részleggel és kiváló gasztronómiával, köztük ízletes reggelivel nyűgözi majd le. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a legérdekesebb történelmi nevezetességek és egyéb látnivalók is könnyen elérhetők lesznek. Tegyen egy családi kirándulást például a gyönyörű Berlini Állatkertbe, fedezze fel a Brandenburgi kaput vagy látogasson el a lenyűgöző Charlottenburgi kastélyba.

A szálláshelyről

A Hotel Q! Berlin **** Németország fővárosának központjában, a híres Kurfürstendamm sugárúton található, így ideális kiindulópont a városnézéshez, új bárok és éttermek felfedezéséhez, valamint a vásárláshoz, mivel a sugárút különösen híres exkluzív üzleteiről.

Egy kellemes sétával eljuthat a Berlini Állatkertbe (1,3 km), amely Európa legnagyobb és Németország legrégebbi állatkertje. Nagy látványosságot jelentenek az óriáspandák, amelyeket az állatkertben tenyésztenek, valamint felfedezheti az óriás akváriumot, több mint 9000 állattal, köztük cápákkal. A művészet és a történelem szerelmesei ellátogathatnak Vilmos császár emléktemplomához (1 km) vagy megnézhetik a Fényképészeti Múzeum kiállítását (1,2 km) is.

De a környéken még sok más történelmi emlékművet is megcsodálhat. A közelben található a Charlottenburg-i kastély (2,5 km) lenyűgöző parkjával, mauzóleumával és színházával, látogasson el a Potsdamer Platz térre (4,1 km), nézze meg a holokauszt áldozatainak szentelt zsidó emlékművet (4,5 km), a Brandenburgi kaput (4,6 km) vagy a Gendarmenmarkt teret (5,4 km), amelyet Berlin egyik legszebbjének tartanak. Kicsit távolabb az ikonikus Berlini fal emlékművét (7,2 km) is megtekintheti.

Hol fogok aludni?

Szállása a 77 modern szoba és apartman egyikében lesz, amelyek az elegáns dizájnnal és a magas szintű kényelemmel teljesen leveszik majd a lábáról. Minden szoba légkondicionált, valamint privát fürdőszobával és WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • a Standard szoba zuhanyzóval 20 m²-es, és 2 fő számára kínál kényelmes szállást. A szobát a king-size ágy uralja, amelyből remek kilátás nyílik a nagyméretű síkképernyős TV-re. Érdekesség a nyitott zuhanyzós fürdőszoba, amely közvetlenül a szobába nyílik, a WC különálló. A szoba egyéb felszereltségei közé tartozik a minibár, valamint a tea- és kávékészlet.

  • a Standard szoba fürdőkáddal gyakorlatilag megegyezik a zuhanyzós opcióval, szintén 20 m²-es, és egy franciaágyat, síkképernyős TV-t, minibárt, valamint tea- és kávéskészletet tartalmaz. A fürdőszoba szintén a szoba része, de a zuhanyzó mellett kád is található benne. A WC szintén külön található.

  • a Stúdió zuhanyzóval és fürdőkáddal 40 m²-es teret kínál, amely szintén 2 fő részére van kialakítva. A szálloda sajátos koncepciója, azaz a közvetlenül a szobában lévő nyitott fürdőszoba itt is megjelenik, ahol zuhanyzó és kád is található, a WC pedig külön helyezkedik el. A szoba azonban kiegészül egy nappali résszel, ahol egy kanapé és egy fotel várja a vendégeket. A szobában síkképernyős TV, minibár, valamint tea- és kávékészítési lehetőség is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját friss, bőséges reggelivel, amelyet egy széleskörű menüből választhat. A kínálatban mindent megtalál, amit szeretne, mint például sajttál, felvágottak és friss kenyér, különféle módon elkészített tojás ételek, gabonapehely, palacsinta, gofri és egyéb finomságok.

A nap lezárásaként a thai konyha remekeit van lehetősége megkóstolni, mint a pad thai vagy a thai curry, valamint más különlegességeket is.

A kiadós vacsora után a stílusos Fox bár várja, ahol kedvenc italát, koktélokat is elfogyaszthat, valamint egyéb alkoholos és alkoholmentes italok verhetetlen választékával várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kapcsolódjon ki a szálloda wellness-részlegén. A szálloda kicsi, de exkluzív wellness-részlege lenyűgözően szép ázsiai stílusú kialakításával és remek hangulatával várja. Próbálja ki a finn szaunát vagy gőzkabint, lazítson a trópusi tengerparti relaxációs szobában, és próbálja ki az egyedülálló japán illóolajos mosakodó zónát. Ha további kényeztetésre vágyik, akkor egy pihentető kezelést is igénybe vehet, pl. bőrradír, masszázs stb. formájában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha az aktív pihenés szerelmese, akkor jó hír, hogy a szálloda saját fitneszteremmel rendelkezik, amely kardio gépekkel, súlyzókkal és egyéb berendezésekkel várja a sportolni vágyó vendégeket.

Hotel Q! Berlin ****

Hotel Q! Berlin ****

Knesebeckstr. 67 , Berlin
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Wagner Kurzreisen GmbH Cégjegyzékszám: HRB166756B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
A szálloda nem rendelkezik saját parkolóval, a nyilvános parkolót kell használni.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Berlin

Berlin Utazási tipp

A német főváros, Berlin valószínűleg soha nem volt a legnépszerűbb turisztikai célpont. Egy berlini látogatás azonban biztosan kellemes meglepetés lesz, és vissza akar majd térni. Berlin egy modern város, amely történelmi, gasztronómiai és kulturális látnivalók sokaságát kínálja. Sétáljon végig Berlin leghíresebb utcáján, az Unter den Linden (Hársak alatt), a város ikonikus Brandenburgi kapujához, és látogasson el a Reichstaghoz, amelynek üvegkupolájából a felvonóval feljutva panorámás kilátás nyílik a városra.

Mit ne hagyjon ki még?

  • Holokauszt-emlékmű
  • Berlini fal
  • Múzeum-sziget
  • További látnivalók: Berlini dóm, Checkpoint Charlie, állatkert, Győzelmi oszlop.

A Alexanderplatz téren áll a Tévétorony. Ez a legmagasabb épület egész Németországban. A toronyból kilátóteraszról az egész városra nyílik kilátás, és még egy étterem is van, amely a tengelye körül forog. A torony mellett ezen a téren található a Világóra** is, amely a világ különböző pontjain mutatja az időt.

További információ
Berlini fal - East Side Gallery
Berlini fal - East Side Gallery
Berlini akvárium és állatkert
Berlini akvárium és állatkert
Múzeum-sziget (UNESCO)
Múzeum-sziget (UNESCO)