Fedezze fel a mesés Beszkidek környezetét és szálljon meg a gyönyörű, családi vállalkozásban működő Hotel Abácie & Wellness **** szállodában. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része, valamint feltöltődhet a szaunavilágban vagy a pezsgőfürdővel ellátott wellness-részlegben is. A melegebb hónapokban pedig a szabadtéri medence várja a csobbanni vágyókat.

A szálláshelyről

A Hotel Abácie & Wellness **** szálloda egy családi kézben lévő szálloda a valahai Mezirici külvárosában, amely vendégszeretetet, pihenést és sportolási lehetőségeket kínál magas színvonalon. A szálláshely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően közel lesz a látnivalókhoz. A téli sport szerelmesei pedig a hidegebb hónapokban gyönyörű környezetben és tökéletes körülmények között síelhetnek.

Számos látnivaló várja közvetlenül Valašské Meziříčí-ben, amelyet a valahai Athénnak is neveznek. A történelmi központban számos gyönyörű polgárház és számos fontos műemlék található. Megtekintheti a Zerotín kastélyt (900 m) gyönyörű galériájával vagy a Kinský kastélyt (1,7 km) is, amelyhez egy nagy park tartozik. A gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fogják Jan Karafiát, a híres Bogarak című könyv szerzőjének oktatóösvényét, amely a Bystřička gát (10,7 km) felé vezet, ahol melegebb hónapokban úszhat vagy napozhat is a parton.

Valašské Meziříčí a Beszkidek kapuja, így minden látnivaló könnyen elérhető közelségben lesz. A helyi tájat túraútvonalak és kerékpárutak sűrű hálózata szövi át, amelyek érdekes helyekre kalauzolják el. Hódítsa meg a Radhošt hegységet (22 km), vagy fényképezkedjen a közeli Radegast-szoborral vagy túrázzon a gyönyörű Pustevny (26 km) hegységbe.

A régió a történelem szerelmeseinek is sokat kínál. Kövesse a múlt nyomait a Rožnov pod Radhoštěm skanzenben (15 km) vagy a festői Stramberk városába (22 km) is ellátogathat, ahol a híres Stramberk Trúba nevű torony várja. Érdemes meglátogatni a Starý Jičín (18 km) vagy a Hukvaldy kastély (36 km) romjait. Ha érdeklik a régi történelmi autók, akkor örömmel látogat majd el a kopřivnicei Tátrai Műszaki Múzeumba (25 km).

Télen számos kiváló síterep közül választhatnak a síelés szerelmesei, amelyek könnyebb és haladóbb pályákat egyaránt kínálnak. Irány a Bůřov (18 km), vagy a Červený kámen síközpontok (26 km). Látogasson el a Pustevny (26 km) síközpontra.

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusos, korhű hangulatú szobában lesz, amelyet fából készült bútorok és minőségi anyagok egészítenek ki. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal és WiFi csatlakozással. A legtöbb szoba légkondicionált.

  • A Standard kétágyas szoba franciaággyal, TV-vel és zuhanyzós, hajszárítóval és piperecikkekkel felszerelt fürdőszobával rendelkezik.
  • A Comfort kétágyas szoba franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal is kérhető. A szobában TV található, a fürdőszoba pedig zuhanyzóval, piperecikkekkel és hajszárítóval rendelkezik.
  • A Comfort háromágyas szoba 22 m²-es, és egy franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal, egy kényelmes karosszékkel és TV-vel rendelkezik. A fürdőszobában fürdőkád, piperecikkek és hajszárító található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében friss és helyi alapanyagokból készült ételeket kóstolhat a félpanziós ellátásnak köszönhetően. A marhahúst közvetlenül az étterem tulajdonosa szállítja, a halak helyi a halgazdaságokból, a sajtok pedig a helyi gazdáktól származnak. Az étterem a zöldségeket és a gyümölcsöket pedig főként a dél-morvaországi kisgazdáktól szerzi be.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Beszkidek-hegységben tett aktív nap után mindenképpen látogasson el a szálloda wellness-részlegébe, ahol a pihenés mellett nyugtató zene és meghitt világítás várja. A szaunavilágon kívül, még 2 pezsgőfürdő, Kneipp-taposó, tepidárium és még egy oxigénterápia is várja. Az aktívabb vendégek számára a fitness terem is korlátlanul látogatható. Talál még egy szabadtéri medencét is, amely a fürdő nyitvatartási idejében a szaunázás utáni hűsítő medenceként szolgál, de nyáron (a fürdő nyitvatartási idején kívül) egész nap várja a felfrissülésre vágyókat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis szórakozásra vágyik, akkor irány a bowlingpálya, vagy egy squash-játékra is kihívhatja a család egyik tagját.

Hotel Abácie & Wellness ****

Hotel Abácie & Wellness ****

U Abácie 491/2 , Valašské Meziříčí
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL ABÁCIE s.r.o. Cégjegyzékszám: 26857529


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
40 m
Sípálya
18 km
Sífutás
22 km