Szálljon meg a Horní Bečva városában található Penzion na Lůkáchban, és élvezze a pihenést ebben a csodás környezetben. A szállás egy stílusos faházban található, amely akár 5 személy részére nyújt szállást. A teljes tartózkodás alatt válogathat a félpanziós ellátás nagyszerű kínálatából. Ellazulhat a panzió szaunájában. Felár ellenében kikapcsolódhat a bowlingpályán, vagy igénybe veheti a nyugtató pezsgőfürdőzést is.

A szálláshelyről

Szálljon meg a Penzion na Lůkáchban, amely egy kellemes természetközeli szállást kínál a gyönyörű Beszkidek hegység lábánál fekvő Horní Bečva hegyi faluban.

A környéken számos túraútvonal található, így a panzió ideális kiindulópont lehet kirándulásokhoz és a festői régió érdekes helyeinek felfedezéséhez. Látogasson el a Radegast szoborhoz, amely az állítólagos szláv isten, Radegast szobra a csehországi Dolní Bečva városában, a Radhošť-hegyen található, a csúcs felé néz. A szobrot Albin Polasek akadémikus szobrász, a Chicagói Művészeti Intézet professzora készítette. A Radhošt' hegység (15 km) meghódítása után látogasson el a Remete (Pustevny)-hegynyereghez (11 km), ahol Dušas Jurkovič építész által tervezett lenyűgöző házikóit is megcsodálhatja. Ha a csodálatos kilátásban szeretne gyönyörködni, akkor látogasson el a Jurkovič (16 km) vagy a Stezka Wallachia (12 km) kilátókhoz is.

Forró nyári napokon látogasson el a Felső-Bečva víztározóhoz (2 km) vagy vízi élményekért menjen el Frenštát pod Radhoštěm Aquaparkjába (25 km). Télen is számos kikapcsolódási lehetőségei vannak a sífutás vagy síelés szerelmeseinek a közeli Rališka Síközpontban (3,2 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz , privát fürdőszobával a panzióban. Minden szoba wifi-hozzáféréssel és TV-vel van felszerelve. Felár ellenében apartmanokban vagy egy stílusos faházban is meg lehet szállni.

Az apartmanban hálószoba, előszoba, fürdőszoba található, valamint egy nappali kandallóval, konyhasarokkal és kényelmes kanapéval. A faházak (Wooden Cottage) tökéletes privát szférát biztosít a vidéki pihenés alatt, saját fürdőszobával.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégházban helyi alapanyagokból készült remek ételeket fogyaszthat. A kandallóval és terasszal rendelkező modern étteremben minden reggel bőséges svédasztalos reggeli várja Önt. A panzió vendégei számára a vacsora kétfogásos tálalt menü, amelyből választhatnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégházban egy 8 fős szauna, áll rendelkezésére, ahol nyugodtan kikapcsolódhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A panzióban a kicsikre is gondoltak. A gyerekek a gyermekek játszószobájában és a szabadtéri játszótéren is szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A további szórakozásra vágyóknak van biliárdasztal és bowlingpálya is. Jó időben a vendégek a kültéri kandallót és grillezőt is használhatják.

Penzion na Lůkách

Penzion na Lůkách

Horní Bečva 0296 , Horní Bečva
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jana Čechová Cégjegyzékszám: 61720569


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tótól
2 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
3,2 km
Sífutás
3,2 km