Friss hegyi levegőre és nyugalomra vágyik? Szálljon meg a Hotel U Studánky ***-ban, Horní Lomná településen, a morva-sziléziai Beszkidek hegység közepében. A családi szálloda körül számos túraútvonalon fedezheti fel a csodás természetet és ha pihenésre, vagy szórakozásra is vágyik, akkor a szálloda ehhez tökéletes választás lesz, hiszen ízletes félpanziós ellátás várja, valamint kikapcsolódhat a szabadtéri úszómedencében is.

A szálláshelyről

Az aktív kikapcsolódásra szerelmeseinek, kitűnő választás lehet a Beszkidek hegységnél elterülő kis településen fekvő Hotel U Studánky ***, amely tökéletes választás a hegyvidéki túrázáshoz. Szálljon meg a szlovák határ közelében lévő Horní Lomná településem, ahol a családi tulajdonban lévő szálloda, félpanziós ellátással és wellness élményekkel várja. A gyönyörű Beszkidek hegység természet felfedezése során ellátogathat a Szalajka kúthoz, vagy a Szent Kereszt Felmagasztalásának templomához is. Szuper kirándulóhely lehet a Mionší Nemzeti Park is. Télen a Mosty u Jablunkova síközpont (14 km) vagy a Severka síközpont (10 km) várja a síelés szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

A szálloda szobái, többnyire fabútorokkal és szőnyegekkel vannak berendezve. A szobához egy privát fürdőszoba és egy erkély is tartozik, mely utóbbiról csodás panoráma nyílik a hegyekkel tarkított tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében reggel svédasztalos reggeliből választhat, majd este a menüválasztásos vacsora során, 3-5 étel közül választhat. Lehetősége van diétás vagy gluténmentes opció fogyasztására is, előzetes egyeztetés alapján.

Hotel U Studánky ***

Hotel U Studánky ***

Horní Lomná 178 , Horní Lomná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
DalSmet s.r.o. Cégjegyzékszám: 04786076


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Konferencia terem
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,5 km
Aquapark
35 km
Sípálya
14 km