Fedezze fel a Beszkidek szépségét! Látogasson el a gyönyörű Hotel Maralák ****-ba, amelyet Kunčice pod Ondřejník, cseh településen talál. Gyönyörű, modern szobák vagy luxusapartmanok várják saját pezsgőfürdővel és terasszal. A szálloda étterme svédasztalos reggelit, vagy félpanziós ellátást kínál, valamint a hangulatos kávézóban kiváló kávékülönlegességeket fogyaszthat el. Csomagtípustól függően háromfogásos kóstoló menüt is kipróbálhat. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a túraútvonalak, kulturális emlékek és a síterületek lejtői könnyen megközelíhetőek.

A szálláshelyről

A Hotel Maralák **** egy festői völgyben, a gyönyörű Beszkidek-hegység ölelésében, a Kunčice pod Ondřejníkem falu közelében található. Minden évszakban tökéletes választás az aktív kikapcsolódást kedvelőknek, hiszen kiváló túraútvonalak és sípályák közelében helyezkedik el.

Nyáron megmászhatja a Beszkidek összes csúcsát - a Lysá horát (18 km), a Smrket (15 km), a Kněhynit (7 km),a Čertův mlýnt (7 km), a Radhošt'ot (9 km), a Skalkát (6 km) vagy az Ondřejníket (9 km). A golfozás szerelmesei a Čeladná golfpályán (5 km) egy 18 lyukas golfpályán játszhatnak. Rengeteg szórakozás várja az egész családot a Tarzánie síparkban (5 km) is. Emellett sok érdekes információt tudhat meg a régióról és annak történelméről, ha ellátogat a Rožnov pod Radhoštěm skanzenbe (5 km).

Télen olyan közeli síközpontok várják, mint Pustevny (32 km), Opálená (7 km) vagy Malenovice (13 km). A Beszkidek gyönyörű vidékének megismerésének nagyszerű módja a sífutás is amelyre, számos pályát talál.

Hol fogok aludni?

Bármelyik szobatípusban is szálljon is meg, a modern berendezés és a Beszkidek-hegységre nyílő csodás panoráma várja.

A 19 m²-es kétágyas szoba privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, és egy franciaággyal/két egyszemélyes ággyal, TV-vel, WiFi-kapcsolattal, minibárral, széffel, hajszárítóval, valamint tea- és kávékészlettel felszerelt. Az ablakból csodás kilátás nyílik Radhošt' vagy Ondřejník és Skalka csúcsok felé. A szoba saját légkondicionálóval felszerelt.

A tágasabb kétágyas szoba (24 m²) ugyanezzel a felszereltséggel rendelkezik. Azonban 1 pótágy elhelyezésére is lehetőség van, és panorámaablakkal rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik.

A Kertre néző apartman (28 m²) dupla üveg erkélyajtóval büszkélkedhet, amely kilátást nyújt a kertre és a Radhošt’ csúcsrais. Az apartman egy franciaágyas hálószobára van osztva és egy nappalira, ahol egy kényelmes kanapé található, amely kihajtva pótágyként szolgálhat akár 2 gyermek vagy felnőtt számára. Az apartman így akár 4 fő befogadására is alkalmas. Az apartman felszereltsége más tekintetben megegyezik a szobákéval.

Az Exkluzív apartman (42 m²) két hálószobából áll. Az elsőből egy nagy ablakon keresztül gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre. Egy franciaággyal van berendezve, és 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Külön légkondicionálóval rendelkezik. A második hálószobában két különálló ágy található. Az apartman tehát akár 5 fő befogadására is alkalmas. Egyéb felszereltsége megegyezik a szobákéval, kivéve, hogy itt, a fürdőszobában zuhanyzó helyett kádat talál.

A Pezsgőfürdő teraszos Apartman (84 m²) luxus szállást kínál akár 7 fő részére. Az apartmanban egy nappali, egy kétágyas hálószoba (2 egyszemélyes ággyá osztható), egy háromágyas tetőtéri hálószoba, valamint egy kis konyhasarok és egy privát fürdőszoba található. Az apartman fénypontja pedig a pezsgőfürdős terasz, ahol ellazulhat a 42°C-os vízben, miközben a hegyekre nyíló panorámában gyönyörködik. A felszereltséghez tartozik TV, WiFi kapcsolat, minibár, széf, hajszárító és egy kanapé, amely 2 fő számára kanapéágyként is használható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Maralák étterem kellemes környezetében minden reggel gazdag svédasztalos reggelit fogyaszthat. Napközben a normál étlapról is rendelhet ételeket. Nyáron kiülhet akár a csodás panorámával rendelkező kertbe us. Finom házi süteményekért és kiváló kávéért látogasson el a hotel kávézójába.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Hotel Maralák saját jógastúdiójában jógaórákat is vehet.

Hotel Maralák ****

Hotel Maralák ****

Kunčice pod Ondřejníkem 372 , Kunčice pod Ondřejníkem
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Maralák s.r.o. Cégjegyzékszám: 09772529


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
11 km
Sípálya
7,2 km
Sífutás
5,3 km