Szállások és látnivalók a Cseh hegyvidéken

A Cseh hegyvidékek felejthetetlen élményeket kínálnak. Az Óriás-hegység, a Jeseníky-hegység vagy a Beszkidek szinte végtelen számú túra útvonallal várják a kalandvágyókat és természet kedvelőket. Szálljon meg Csehország hegyvidékeinek lábánál és élvezze a természet és a hegyek megnyugtató légkörét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 91 ajánlat


Csehországban a legtöbben nem a hegyvidékek miatt látogatnak el, pedig megéri! A csodálatos természeti környezetben számos túraútvonalon haladva gyalogszerrel, vagy akár kerékpárral is felfedezheti a legszebb látnivalókat. Szakadjon ki egy kis időre a mindennapok nyüzsgéséből és válasszon egy szálláshelyet a természet lágy ölén. A hegyi levegő és a zöld környezet meglátja megnyugtatja és újult erővel vág majd neki a hétköznapok kihívásainak.

Milyen szállások közül választhat a cseh hegyvidéken?

Akár a párjáva, vagy az egész családjával utazik el Csehországba, kínálatunkban megtalálja a tökéletes szállást. Számos hotel és panzió ingyenes szállást is kínál gyermek számára, így több költőpénz marad a látnivalókra. Ráadásul még négylábú kedvencét sem kell otthon hagynia - csak válasszon egy kutyabarát szálláshelyet, így kiskedvencét is magával viheti.

A hegyvidéki túraútvonalak nem csak sok lélegzetelállító panorámát, hanem különleges kalandokat is kínálnak. Ha pedig inkább kétkeréken járná be a hegyvidéket, válasszon olyan szálláshelyet, ahol a kerékpárkölcsönzés lehetősége, vagy a kerékpártárolás is elérhető.

Nincs is jobb egy fárasztó túra után egy jó kis pihenésnél. Izmait legjobban egy szauna, egy pezsgőfürdő vagy egy masszázs tudja ellazítani, ezért foglaljon egy wellness-szállást ahol kényelmesen feltöltődhet egy kirándulás után.

A legszebb hegyvidékek Csehországban?

Mutatjuk hol vannak!

A Krkonoše-hegység, vagy másnéven a Cseh óriás hegység büszkélkedhet a legmagasabb cseh csúccsal, a Sněžkával (1.603,3 m). Ismerje meg a legszebb látnivalóit a túraútvonalak mentén.

A Jeseníky-hegység a Praděd csúcsról (1 491 m) és a Priessnitz fürdőről ismert.

Szlovákiához közelebb található a Beszkidek hegysége hegség, ahol mindenképp érdemes Pustevnybe ellátogatni egyedi faragott épületei miatt, vagy megmászni a legmagasabb pontját, a Lysá horát (1 324 m).