Ha Dél-Morvaországban jár, akkor szálljon meg a híres Skoupil Pincészetben, amely Velké Bílovicében található, amely Csehország legnagyobb bortermelő városa. Modern szobák és ízletes reggelik várják majd, illetve ha kirándulni támadna kedve akkor kerékpár- vagy robogó kölcsönzésre is van lehetősége. Felár ellenében borkóstoláson is részt vehet.

A szálláshelyről

A Skoupil Borászat (Vinařství Skoupil) Velké Bílovice szívében épült, amely Csehország legnagyobb borvidékének városa. A meseszép borhegyeken kívül a térség rengeteg lehetőséget kínál túrázásra és kerékpározásra. A leghíresebbek közé tartozik a Velkopavlovická borösvény (Velkopavlovická vinařská stezka) és a Velké Bílovice körül futó, 5 km hosszú kerékpárút, amely a borászok életét hivatott bemutatni. A templommal és erődítménnyel tarkított városközpont 1,5 km-re található a szálláshelytől. Mindenképp látogassa meg a Lednice–valticei kultúrtájat (16 km) is, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján. A gyönyörű tájak és borospincék felfedezése után az Aqualand Moravia élményfürdőben (45 km) szórakozhatja ki magát, vagy ellátogathat a káprázatos történelmi városba, Mikulovba (25 km).

Hol fogok aludni?

Szállás modern berendezésű, kétágyas, légkondicionálóval, LCD televízióval, minibárral, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobákból remek kilátás nyílik a borhegyre, vagy a Pálava csúcsaira.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap büféreggelivel, vagy étlapról választott reggelivel kezdődik. A borászat multifunkciós létesítményéhez étterem is tartozik, amely a modern és hagyományos ételek ízvilágával varázsolja el látogatóit. A nap bármely szakaszában ellátogathat ide és megkóstolhatja a kiváló ételeket egy pohár zamatos bor mellett.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshelyen kerékpárok és robogók kölcsönözhetőek. A borászat saját borkereskedéssel is rendelkezik, ahol szívesen bemutatják Önnek a helyi borokat, sajtokat, mézet, kávét és csokoládékat, amelyeket természetesen meg is kóstolhat. Különböző borkóstolók közül is válogathat, amelyek a borkereskedésben, a borászatban, vagy az étteremben kerülnek megrendezésre.

Vinařství Skoupil

Vinařství Skoupil

Sadová 1399 , Velké Bílovice
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
350 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tótól
0,5 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
45 km
Sípálya
17 km

Utazási tippek

Dél-Morvaország

Dél-MorvaországUtazási tipp

Dél-Morvaország lehetőségei kimeríthetetlenek. Központjában Brünn városa áll, további nevezetességei a kis morva Toszkána, a titokzatos Morva-karszt, Lednice–valticei kultúrtáj parkjai, amelyek a legnagyobbak a világon, Pálava borvidék, vagy a folklór Morva-szlovák régió, és ez persze még nem minden.

Melyek Dél-Morvaország leglátogatottabb helyei:

  • Aqualand Moravia
  • Lednice–valticei kultúrtáj
  • Brünni állatkert

Mely helyeket nem szabad még kihagynia:

  • Vila Tugendhat
  • Morva-karszt (Moravský kras)
  • Slavkov kastélya és a Béke-halom (Mohyla míru)
  • Western város Boskovicében
  • Kastély Mikulovban

És említhetnénk még sok más helyet is, a lista végtelen. Gyermekeivel ellátogathat például a mesés Znojmo katakombáiba, vagy a vyškovi DinoParkba. Esetleg ha gyermekei nélkül utazna, úgy ne felejtse el meglátogatni Valtice és Hustopeče híres borospincéit (és megkóstolni a nevezetes hustopečei mandula pálinkát).

További információ
Velké Bílovice
Velké Bílovice
Mikulov
Mikulov
Pálava természetvédelmi terület
Pálava természetvédelmi terület