Látogasson el a Beszkidek-hegységnél található Kyčerka Resort ***-ba, ahol teljesen feltöltődhet a mesébe illő hegyvidéki faházban, a maximális kényelmet nyújtó szobákban, valamint a csodás természeti környezetben. Rengeteg szórakozás várja Velké Karlovice-ben. Fedezze fel a vízi világot és a sípályát, amely mindössze néhány percre van a szállástól, valamint utalványunknak köszönhetően minden nap nagyszerű félpanziós ellátással várják a Kyčerka vendéglőben.

A szálláshelyről

A Resort Kyčerka *** Velke Karlovice cseh településen található, a Juhar- és a Vsetín-hegység közelében. A környezet ideális lehet a természet szerelmeseinek és a gyerekekkel érkezőknek egyaránt. Ezen a helyen teljesen maga mögött hagyhatja a mindennapi élet gondjait és tökéletesen kikapcsolódhat ebben a gyönyörű hegyi természetben.

A síelés természetesen nagy vonzerőt jelent itt is, mivel a legközelebbi sípálya mindössze egy kb. 3 perces sétával elérhető. A Synot síközpont - a Kyčerka alá tartozik, amely összesen 2,4 km sípályát és 9 felvonót kínál a téli sport kedvelőinek. Egy kicsit távolabb található a Karolinka síközpont (4,7 km), amely 5 sípályával és hóparkkal várja, hogy meghódítsák. Felfedezheti a Soláň síközpontot (6,9 km), vagy a Razula síközpontot (10,8 km) is, ahol kipróbálhatja a snowtubingot.

A melegebb hónapokban hódítsa meg a vizeket. Látogasson el például a Na Stanoch tóhoz (7 km). A 9,5 hektáros, mesterséges tó a Valassky Balaton nevet viseli. A közeli Karolinka víztározó (7,9 km) szintén egy kellemes hely a fürdőzéshez, amely kivételesen tiszta vizével idecsalogatja a látogatókat. A hely kitűnő választás lehet, ha ki szeretne próbálni különféle vízi sportokat, vagy ha szeretne egy kellemes sétát tenni a parton.

Ha inkább kirándulni szeretne, fedezze fel az érdekes tanösvények egyikét. Látogasson el például a Soláň-hegyre (6,9 km), ahol többet is megtudhat a régió történelméről, vagy a jelenlegi állapotáról. Gyerekekkel fedezze fel a Kulíšek tanösvényt vagy a Valassky madárijesztő tanösvényt. A Kyčerka Resort *** közelében számos kerékpárútvonal is található, így kerékpárral is felfedezhetik a környező vidéket.

Hol fogok aludni?

A Kyčerka Resort ***-ban nagyobb és kisebb hegyi fakunyhókat talál, amelyek rusztikus stílusban, gyönyörű fabútorokkal berendezve várják a vendégeket. Az üdülőben megtalálhatja a hagyományos cserépkályhák mellett a szabadtéri modernebb kandallókat is. Mindezt úgy, hogy közben megőrizték a modern idők magas szintű kényelmét. Minden helyiség új vagy felújított, valamint mindegyik gyönyörű fürdőszobával és internetkapcsolattal rendelkezik.

Választhat a 2+2 (akár 4 fő részére) vagy a 4+2 (akár 6 fő részére) személyes házak közül. Minden apartman TV-vel, privát fürdőszobával és egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A Hájenka házikóhoz nappali és egy fedett pavilon is tartozik, szabadtéri ülőhellyel, tűzrakóhellyel és egy kis játszótérrel. A házban természetesen WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

A Florianka házikó teljesen elvarázsolja majd a gyönyörű berendezéseivel, amelyet egy stílusos cserépkályha ural. Az apartman akár 4 fő befogadására is alkalmas lehet, mivel 2 kényelmes franciaágy, valamint egy teljesen felszerelt konyha, privát fürdőszoba várja vendégeit. A házban TV, WiFi hozzáférés és egy szabadtéri ülőhely is található.

Az U Chudejů apartman kifejezetten párok számára lett kialakítva, mivel a franciaágyas hálószobába nem lehetséges pótágyat elhelyezni. Tötődjenek fel ebben a tökéletesen kialakított magánszférában, amely privát fürdőszobával, TV-vel és WiFi kapcsolattal is rendelkezik, viszont itt nem található konyha.

A Kyčerka apartman a Kyčerka vendéglőben egy épületben található. Ez akár 3 fő elhelyezésére is alkalmas lehet, amely kényelmes ülősarokkal, TV-vel, privát fürdőszobával és WiFi-kapcsolattal rendelkezik. Egyes apartmanok felszerelt konyhával és terasszal is rendelkeznek.

A Baďurka C ház kényelmes szállást kínál akár 4 fő számára is. A földszinten található egy konyhasarok és egy nappali cserépkályhával, TV-vel, ahol plusz 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Az első emeleten található egy tetőtéri hálószoba egy franciaággyal. A házikóhoz egy modern fürdőszoba, valamint WiFi kapcsolat is tartozik.

Az U Potůčka ház akár 6 fő elhelyezésére is alkalmas, így itt egy nagyobb családdal vagy baráti társasággal is pihenhet. Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha, privát fürdőszoba, TV és WiFi kapcsolat található, a házikóhoz tartozik még egy nappali és egy kert szabadtéri ülőhelyekkel és grillezővel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményről a Kyčerka vendéglő gondoskodik, ahol megkóstolhatja a igazi hagyományos konyhát, amely regionális és szezonális alapanyagokból készül. Minden reggel svédasztalos reggelivel várják, este pedig tálalt formában kerül a vacsora az asztalára . A vendéglő közvetlenül a sípálya mellett található, így napközben bármikor beugorhat egy finom fogásra. A hegyvidéki hangulatot a stílusos belső tér, valamint a kültéri grill és napos terasz egészíti ki, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező hegyekre.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nagyszerű kikapcsolódásért nem kell messzire mennie, mivel a szállástól mindössze néhány percre várja Velké Karlovice vízi világa (1 km):

  • Medencevilág: 16 méteres élménymedence (31 °C) hullámokkal, vízimasszázsfotelekkel, vízköpőkkel, gyöngykötél elemekkel és ringató öböllel, könnyű csúszda (50 m), gyermekmedence csúszdával, pezsgőfürdő (36 °C).
  • Szaunavilág: bioszauna, gőzszauna, finn szauna, infraszauna, hűsítő medence és zuhanyzók.
  • VIP részleg: napozóágyak, törölközők és fürdőlepedők, korlátlan italfogyasztás (alkoholos és alkoholmentes italok), gyümölcsök.
  • Gyermekvilág: négysávos csúszda, vízicsúszda, mászókák, trambulinok, labdás medence
  • Masszázs: klasszikus- és lávaköves masszázs

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az üdülő gondolt a gyerekekre is, így őket egy kültéri játszótér mászókákkal és homokozó várja. A Kyčerka vendéglőben gyermekszékek, pelenkázóasztal és egy kültéri játszótér is található. Ezenkívül babaételek melegítését is lehetővé teszik.

Resort Kyčerka ***

Resort Kyčerka ***

Pluskovec 772 , Velké Karlovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SYNOT GASTRO SLOVAKIA s.r.o., odštěpný závod Cégjegyzékszám: 05627265


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Baby barát
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Távolság a tótól
7,9 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
1 km
Sípálya
0,3 km