Szálljon meg a festői Ledec nad Sázavou-ban, a híres csehországi Posázaví térség gyöngyszemében. A Villa Markéta csendes környezetben várja, amely a Sázava folyó fölé magasodó kastélytól mindössze néhány percre található. Utalványunknak köszönhetően finom reggelivel kezdheti a napot, amely ellátja elegendő energiával, hogy megmászhassa a helyi tornyot, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a vidékre.

A szálláshelyről

A Villa Markéta a festői Ledeč nad Sázavou cseh településen található. A szállás a csónakázók, kerékpárosok és gyermekes családok paradicsoma. Mindenki, aki gondtalan természetközeli pihenésre vágyik, jól fogja magát itt érezni.

A környéken számtalan turisztikai látnivaló található. Az egyik legszebb nevezetesség már közvetlenül a vendégház ablakából látható is. Az impozáns Ledeč nad Sázavou vár (550 m) a sziklák közül emelkedik ki a folyó felett, amely mindössze néhány perc sétára van a szállástól. Kiránduljon el ide és gyönyörködjön a tájra nyíló kilátásban a helyi toronyból. Érdemes megtekinteni a helyi zsinagógát (1,1 km) és a Szent Péter és Pál templomot (1,2 km) is.

Ha már felfedezte Ledec nad Sázavou minden szépségét, akkor induljon útnak és hódítsa meg a környéket is, például a Posázavským Pacifikem vasúttal. A hagyományos mozdonyvezetésű vonattal a közeli Stvořidla (4,7 km) természetvédelmi területre utazhat, ahol Posázaví egyik legszebb területére látogathat el és megcsodálhatja a zuhatagokat és a tiszta, érintetlen természetet. Kiránduljon egyet a Napos-öböl (Sluneční zátoka) területére is.

A történelem szerelmesei egy múltbeli kiránduláson vehetnek részt, Melechov romjainál (8,4 km), Lipnice nad Sázavou váránál (19 km) vagy a varázslatos Zruč nad Sázavou kastélynál (22 km). Érdekes felfedezést tehet a Jakub üvegműves szabadtéri múzeumban (12 km), ahol megtekintheti az eredeti 1796-os üveggyárat, vagy az egyedülálló középkori aluljárót Světlá nad Sázavou-ban (11 km).

Gyerekekkel érdekes látnivalók közé tartozik a Hulice-i Víziház (24 km), vagy Bohdanecbe (14 km) is érdemes elkirándulni. A környéken egyébként rengeteg lehetőség van, és mindenki megtalálja a számára legkíválóbb programot.

Hol fogok aludni?

Szállása egy pótágyazható kétágyas szobában vagy egy családi apartmanban lesz. A szobákban privát fürdőszoba, vízforraló a kávé- és teafőzéshez, valamint teljesen felszerelt konyhasarok áll rendelkezésre. Felszereltségében TV, valamint szekrény is található. Természetesen WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ébredés után gazdag svédasztalos reggelivel várják. A villa földszintjén egy bár is található, ahol kedvenc italát is elfogyaszthatja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Villa Martina vendégeként hozzáférhet a pavilonnal felszerelt kerthez is, ahol jó idő esetén megcsillanthatja kulináris tudását és kipróbálhatja a grillezőt is.

Vila Markéta

Vila Markéta

Heroldovo nábřeží 314 , Ledeč nad Sázavou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
INEX DK, spol. s.r.o. Cégjegyzékszám: 47473304


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
14 km