Szálljon meg akár a nagy családdal, vagy egy baráti társasággal a cseh Sas-hegység közelében, a nemrég felújított Dubová Stodola apartmanban, amely 3 szobában kínál szállást 8 fő részére. Az apartmanban kiságy is várja a gyerekeket, illetve akár négylábúja is Önnel tarthat, mert a szálláshely állatbarát! Élveze a feltöltődést a természet lágy ölén, és látogasson el Litomyšl vagy Ústí nad Orlicí városába, vagy akár a világ leghosszabb függőfolyosójához, a Sky Bridge 721-hez.

A szálláshelyről

Dubová Stodola a cseh Sas-hegység lábánál, Cotkytle településen található. Látogasson el és töltődjön fel egy csendes helyen, és élvezze a természet közelségét és az izgalmas kirándulásokat.

Gyalog vagy kerékpárral számos kijelölt túraútvonalon fedezheti fel a gyönyörű tájat. A legközelebbi kerékpárútra közvetlenül a szállás ajtaja előtt máris rácsatlakozhat. A környék vonzó kiránduló helyei közé tartozik a Lazek kilátótorony (3 km), a Marianka kilátótorony (12,4 km), a Hostejn vár romjai (12,5 km) vagy a gyönyörű Litomyšl vár (37 km), amely az UNESCO világörökség része. Egyedülálló élményben lehet része, ha ellátogat a világ leghosszabb függőfolyosójához, a Sky Bridge 721-hez Alsó-Morvaországban (36 km).

A közeli Lanškroun városának (8,5 km) a történelmi központjában sétálva megcsodálhatja a gyönyörű reneszánsz városházát és a városi múzeum kiállításait bemutató kastéllyal rendelkező főteret is. A természet szerelmesei tanösvények során fedezhetik fel a közeli Lanškroun-tavak Natúrpark (12 km) szépségeit és akár meg is mártózhat a kristálytiszta vízben.

Zábřeh (18 km) városa is megér egy látogatást, ahol a híres helyi kalandor, Jan Eskimo Welzl történetét is megismerheti. Az expedicióiról szóló kiállítás a Pod Podloubím házban tekinthető meg. A Welzel Trail egy a városközponton keresztül vezető útvonala, amely a történelmi házak, a Szent Bertalan-templom, a plébániai múzeum. a régi városháza és a galéria mellett kanyarog. A város melletti dombon áll a Brníčko romvár (29 km) ahonnan szép kilátásban lehet része.

Érdemes megnézni Ústí nad Orlicí (40 km) városát, amely a két folyó összefolyásánál fekszik és belvárosát egy az árkádos barokk házakkal szegélyezett tér utalja. A forró nyári napokon felfrissülhet az Ústí nad Orlicí Aquaparkban (37 km) is.

Ha igazán egyedi élményre vágyik, látogasson el az Acrobat Park Štíty (9 km) nyári freestyle sí és snowboard gyakorlóterepre! Itt vízbe landolva gyakorolhatja a síugrást.

A Lanškroun régió dombos vidéke kiváló feltételeket biztosít a téli sportokhoz. Síelhet például a Buková hegységben (16 km) található Čenkovice (16 km), Turek (30 km), Přívrat (43 km), Peklák (37 km) vagy Panoráma síközpontokban (30 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétszintes házikóban lesz, amelyet nemrégiben egy egykori pajtából alakítottak át, mialatt a tölgyfa épület egy modernizáción és egy teljes felújításon is átesett.

A házban 3 hálószoba található, összesen 8 ággyal és egy kisággyal. Az 1. emeleten található egy kétágyas hálószoba, a 2. emeleten pedig két hálószoba. Az egyikben egy franciaágy és egy kiságy van, a másikban pedig négy egyszemélyes ágy.

A fürdőszobában egy zuhanyzó, WC és szárítós mosógép várja a vendégeket, továbbá a házban található egy külön WC is található. A nappali egy okos TV-vel is fel van szerelve és a felhőtlen szórakozás érdekében a polcokon társasjátékok is várják a vendégeket.

Az őszi vagy téli estéken a kandallóba rakott tűz ropogásában gyönyörködve élvezheti a romantikus hangulatot.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha is található, mosogatógéppel, sütővel, főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és kávéfőzővel.

A nemes borok kedvelői értékelni fogják az apartman saját borospincéjét, ahol kiváló tételket lehet vásárolni.

Dubová Stodola

Dubová Stodola

Herbortice 3 , Cotkytle
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
TP real estates s.r.o. Cégjegyzékszám: 11880554


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kisállat ingyenesen bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
8,5 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
4 km