Szeretne egy kicsit eltűnni a mindennapokból és feltöltődni a Jeseníky-hegység szívében? Akkor az Ostružnában található Hotel Park *** szálloda lesz a megfelelő választás! Élvezze a félpanziós ellátást és a korlátlan fürdőzést a beltéri és a kültéri termálmedencében, valamint a kedvezményeket a kezelésekre, pezsgőfürdőzésre és szaunákra.

A szálláshelyről

A Hotel Park *** két különálló, de szorosan egymás mellett elhelyezkedő épülete a Jeseníky-hegységben lévő Ostružná hegyi faluban található. A terület felett az 1 351 m magas Serák-csúcs magasodik, mely minden évszakban tartogat látnivalót.

A szállodától mindössze egy kilométerre található a Serák-csúcsra vezető felvonó. A gyerekek és felnőttek szórakozásáról a nyári bobpálya gondoskodik a Petříkov sportkomplexumban (2,1 km), ahol kipróbálhatja az íjászatot, télen pedig a síelést.

A környék igazi mennyország a téli sportok szerelmesei számára, a Ostružná Síterep sípályái mindössze 500 m-re vannak a szállodától. Csupán 2 km-re található a Ramzová Sípálya, amelynek lankás lejtője kezdők számára is alkalmas. A Přemyslov Síközpont (15,2 km), a Jeseníky-hegység egyik legmodernebb síközpontja, és a kék, piros és 2 gyermekpálya mellett, 13,5 km-nyi sífutópályát is kínál.

Ha inkább a feltöltődésre vágyik, látogasson el Velké Losiny (22,2 km) termálfürdőjébe, kastélyába és papírgyárába. Ellátogathat Jeseník városába (13,1 km), ahol meglátogathatja Vincenz Priessnitz szülőházát, amely a híres orvos és a hidroterápia megalapítójának életét és örökségét mutatja be, illetve természetesen a Priessnitzi fürdőt is meglátogathatja.

Hol fogok aludni?

A szálloda főépületében (A épület) 12 szoba és 6 lakosztály található, a szomszédos épületben (B épület) pedig 9 szoba.

Minden szoba TV-vel, WiFi csatlakozással, hűtőszekrénnyel és privát zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében bőséges büféreggelit, este pedig két menüből választható vacsorát szolgálnak fel. Az étteremhez egy tágas terasz és társalgó is kapcsolódik, ahol gyönyörű kilátás mellett élvezhet egy pohár bort vagy kiváló kávét is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A wellness részleg segít a kikapcsolódásban. Pihenjen a pezsgőfürdőben, a finn szaunában, a beltéri medencében vagy a 32-35 °C-os, fűtött tengervizes kültéri medencében. Mindemellett különféle kezelésekkel - pakolások, masszázsok vagy termoterápia - is kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek felfedezhetnek egy játékokkal teli játszószobát és a kültéri játszóteret hintával, csúszdával és homokozóval.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Előzetes egyeztetés alapján használhatja a grillt és lazíthat a fedett pergolában. Emellett a kertben kihívhatja családját vagy barátait egy ping-pong mérkőzésre is.

Hotel Park ***

Hotel Park ***

Ostružná 133 , Branná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ABATEC OSTRAVA s. r. o. Cégjegyzékszám: 25389131


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300-350 CZK/éj, az ár a kutya méretétől függ, nagytestű kutyák csak a szállodával való egyeztetés után.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,5 km