Ha szerelmes az amerikai kultúrába jó hír, hogy nem kell olyan messzire mennie a tökéletes amerikai hangulatért, a Tiny House Black Swallowban hangulatos szállás, szabadtéri terasz, grill és egy szabadtéri medence várja. Utalványunknak köszönhetően reggeli csomagot készítenek Önnek, amivel elég energiája lesz, hogy felfedezhesse a környék érdekes látnivalóit. Tegyen egy kirándulást például a mindössze 11 km-re fekvő Alamócba.

Tudta, hogy...?

A Tiny House Black Swallow születése mögött olyan Zindlerek, művészek, színházi művészek és filmesek állnak, akik az USA-ban utazgatva beleszerettek a helyi kultúrába, ezért úgy döntöttek, hogy elhozzák az amerikai kultúra egy darabját. Utazásaikról 3 játékfilmet is készítettek, amelyeket a Cseh Televízió is sugárzott. A Tiny House-ban töltött nyaralás alatt remek témája lesz egy tematikus filmestnek.


A szálláshelyről

A Tiny House Black Swallow egy aprócska ház, amelyet a legendás amerikai autópálya, a 66-os út környéke inspirált, amely az USA keleti részét köti össze a nyugati országrésszel. Az amerikai sivatag hangulata már a ház külsejéből is árad, és szinte hihetetlen, hogy még mindig a morva vidéken vagyunk, mindössze egy rövid távolságra Alamóctól.

És hogy hová érdemes kirándulni? A környék egyik legérdekesebb úti célja természetesen Alamóc (11 km). Vigye el a gyerekeket a zoológiai kertbe, ahol meghódíthatják a gyönyörű kilátótornyot vagy vízi kalandokért menjenek el egy közeli aquaparkba. A történelmi látnivalók kedvelői meglátogathatják a Hradisko kolostort, a városházát a csillagászati órával, az érseki palotát, valamint számos érdekes templomot is. Érdemes meglátogatni a Művészeti Múzeumot, a Hagyományőrző Múzeumot és az Erdélyi Múzeumot is.

Elsétálhat a Hradisko dombon található Felszabadulás emlékművéhez (1,6 km), vagy kerékpárral eltekerhet a Tršicei gáthoz (5,9 km), ahol jó időben fürdeni is lehet. Télen próbálja ki a közeli síközpontokat, például a Hruba Voda (19,2 km) vagy a Hlubočky (12,1 km) síközpontokat. A ház közvetlen közelében is találhatók érdekes látnivalók. A szállástól mindössze 250 m-re található egy lovarda, ahol lovaglóleckéket is lehet venni. Hostkovicében, 300 m-re található egy nagy játszótér is, ahol a legkisebbek is levezethetik felesleges energiáikat.

Hol fogok aludni?

A "Tiny House "-ban könnyen elfér akár 4 fő is. Az amerikai stílusban berendezett belső tér, beleértve a tipikus bádogtáblákat retro motívumokkal és egyéb dekorációkkal, egészen Amerikáig repíti. A ház alapja egy hajókonténer, és az ismert YouTuber Marek Popálený építette, akinek ez volt a specialitása. Nézze meg ezt a trendi életformát.

A házban egy franciaággyal felszerelt hálószoba, és egy nappali található, ami egy kanapéval rendelkezik, amely 2 fő számára pótágyként funkcionál. Van egy teljesen felszerelt konyhasarok, beleértve a főzőlapot, mosogatót, kávéfőzőt és hűtőszekrényt, egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, TV és természetesen WiFi hozzáférés is. A tágas kültéri terasz ülőhelyekkel és grillezővel teljesen olyan érzést kelt, mintha egy igazi amerikai ranchon lenne.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy kiadós amerikai reggelivel, amit csomagban bekészítve kap és amellyel elegendő energiája lesz, hogy felfedezze a környék természeti szépségeit. Napközben pedig próbára teheti kulináris képességeit a teljesen felszerelt konyhában vagy a grillezőnél.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nyáron élvezze a pihenést a napágyakkal felszerelt szabadtéri medencénél. A medencéhez tartozik egy kültéri napkollektoros zuhany is, ahol teljesen felfrissülhet a nyári melegben.

TINY HOUSE Black Swallow

TINY HOUSE Black Swallow

Ranch 66, Hostkovice č.ev. 4 , Tršice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Bc. Petra Zindler Cégjegyzékszám: 74386662


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,2 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
14 km
Sípálya
12,1 km
Sífutás
12 km

Utazási tippek

Alamóc

Alamóc Utazási tipp

Alamóc történelmi jelentősége mellett egy nyüzsgő diákváros is, ahol nincs hiány a remek kávézókból, bárokból és éttermekből. A városban számtalan látnivaló és nevezetesség, például kolostorok és templomok, kilátópontok, múzeumok és nagy parkok várják a látogatókat. A város nevezetessége a fő téren álló barokk Szentháromság oszlopa, amely 2001 óta az UNESCO Világörökség része.

Melyek Alamóc város látnivalói?

  • Városháza a csillagászati órával
  • Barokk szökőkútból álló szoborcsoport
  • Alamóci vár
  • A múzeumok közül látogasson el az Erdélyi Múzeumba, az alamóci Művészeti Múzeumba vagy a Honismereti Múzeumba is. Alamóc közelében, Lošticében található az Alamóci kvargli sajtmúzeum, ahova érdemes ellátogatni.

Ne hagyja ki a helyi állatkertet Svatý Kopečekben sem. Az Alamóctól mintegy 5 km-re fekvő Svatý Kopeček településében található a gyönyörű Szűz Mária bazilika, amely népszerű zarándokhely.

További információ
Alamóci állatkert
Alamóci állatkert
Alamóci parkok és üvegházak
Alamóci parkok és üvegházak
Šternberk kastély
Šternberk kastély