Legyen részese egy igazi tündérmesének a csehországi Hotel Gaudeamus *** szállodában, amiről a korhű, faragott fabútorokkal berendezett belső terek, az igazi cseh házias konyha, valamint a cseh Felvidék gyönyörű természete gondoskodik. Utalványunknak köszönhetően bőséges büféreggeliben vagy félpanziós ellátás választása estén ízletes svédasztalos vacsorában lesz része. Fedezze fel a környék történelmi és természeti látnivalóit, a kirándulások után pedig megpihenhet a szabadtéri szaunában és pezsgőfürdőben.

A szálláshelyről

A Hotel Gaudeamus *** a csehországi Felvidéken, Sněžné kis településen található, amely tele van számos természeti emlékekkel a tájvédelmi körzettel körülvéve. Ideális hely egy családi kiránduláshoz, egy romantikus természetjáráshoz, síeléshez vagy egyszerűen csak egy pihentető nyaraláshoz.

Gyerekekkel érkezik? Akkor feltétlenül iktassa be a programba a Podlesíčko mesefalu (1,8 km) meglátogatását, ahol találkozhatnak kedvenc meselényeikkel, színház- és bábelőadásokat nézhetnek, vagy kézműveskedhetnek. Folytathatják a mesetémát a Karlštejn kastély (8,5 km) meglátogatásával, amelyet az elmúlt években alaposan felújítottak, és amely a barokk építészet egyik gyönyörűpéldája.

További népszerű célpontok közé tartozik a Zelena hora-ban található Nepomuki Szent János-templom (20 km) vagy a Starkov várának romjai (8,2 km), míg a természeti látnivalók közé tartozik a Kilenc sziklacsúcs (6,2 km), a Lisovská skála (6,6 km) vagy a Négy bot (5 km) is. Sétálhat a Milovská természetjáró tanösvényen, amelynek 20 állomása a környező táj, az üveggyártás és az erdőgazdálkodás hagyományai vagy a Česká Milovy falu történelmével foglalkozik.

Nyáron merülkön el a Milovi tóban (300 m), de a hidegebb napokon sem kell lemondania a vízi szórakozásról, elég ha ellátogat a Novoveské lázně (13,3 km) fürdőbe, ahol pihenőmedencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal várják. Télen feltétlenül próbálja ki a környező síterepeket. A Jimramov síközpontban (9,5 km) 7 különböző nehézségi szintű sípályát és a 16 km hosszú sífutópályát talál, hódítsa meg a Nové Město na Moravě (13,5 km) síközpontot, valamint a Harusák síközpontot az 550 m hosszú sípályájával, a 4 km hosszú korcsolya pályájával és a 100 km hosszú sífutópályájával.

Hol fogok aludni?

Szállása a 14 fából készült bútorokkal berendezett, rusztikus, hegyvidéki stílusban berendezett szoba egyikében lesz. Minden szobához privát fürdőszoba WC-vel és természetesen WiFi-csatlakozás is tartozik. Az ablakokból vagy az erkélyről megcsodálhatja a kilátást a cseh Felföldre.

A Standard kétágyas szoba 18 m²-es, egy franciaággyal és TV-vel rendelkezik, a fürdőszobában pedig zuhanyzó található. Felár ellenében ez a szobatípus erkéllyel is választható.

A Standard háromágyas szoba 21 m²-es, amely egy franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal és TV-vel rendelkezik. A fürdőszoba itt is zuhanyzóval van felszerelve, de ez a szoba erkély nélküli.

A Standard négyágyas szoba 25 m²-es, amely 2 franciaággyal és TV-vel rendelkezik. A fürdőszoba klasszikusan zuhanyzóval van felszerelve, valamint ez a szoba nem rendelkezik erkéllyel.

A Deluxe kétágyas szoba a standard szobákhoz képest kifinomultabb, tökéletesen összehangolt kialakítással rendelkezik. A dekorációban a fa dominál, amely gyakran pácolt és faragott fából készült. A szobát a nagyméretű faágy uralja, de nem fosztják meg az olyan modern kényelmi szolgáltatásoktól sem, mint a televízió vagy a zuhanyzós fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda egy hangulatos étteremmel várja a vendégeket. A faragott fabútoroknak, a cserépkályhának, a történelmi stílusú dekorációnak köszönhetően egyszerűen úgy érzi majd magát, mintha egy tündérmese szereplője lenne. Az étterem menüje tökéletesen illeszkedik ehhez a stílushoz, különösen élvezni fogja a hagyományos cseh konyhát. A híres specialitások közé tartozik a friss pisztráng, a sült kacsa, az ételeket pedig a házi zöldségek gazdagítják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A természet által körülvett tökéletes kikapcsolódást egy szabadtéri szauna (legfeljebb 5 fő részére) és egy forró szabadtéri pezsgőfürdő biztosítja.

Hotel Gaudeamus ***

Hotel Gaudeamus ***

Milovy 28 , Sněžné
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Pubandco s.r.o. Cégjegyzékszám: 07162103


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Sítároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság od tótól
0,3 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
15 km