Pihenjen a Wellness Hotel Fénixben **** és élvezze a világszínvonalú szolgáltatásokat. Egy luxus wellness részleg pezsgőfürdővel és szaunákkal, csodálatos gyermekjátszószoba, stílusos szobák és gazdag svédasztalos reggeli várja Önt. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a Ještěd-hegységre és Liberec városára, amely tele van szórakoztató látnivalókkal és érdekes kirándulóhelyekkel.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Fénix **** Liberec külterületén, szinte a híres Ještěd-hegység lábánál (1,2 km) várja vendégeit. A szálloda kiváló élményt nyújt - akár családjával nyaral, akár párjával keresi fel romantikus pihenés alkalmával, akár baráti társasággal indul aktív kirándulásra, mindenképpen a paradicsomban érezheti magát.

Gyerekekkel utazik? Akkor a környék gazdag programkínálata izgalommal tölti majd el. Fedezze fel a Nisa szabadidő parkba (6,6 km), tegyen egy sétát a Příhrazské skály tanösvényen (32 km) vagy látogasson el a pěnčíni kecskefarmra (20,3 km). Természetesen ne hagyja ki a libereci állatkertet (6,9 km) sem, amely az ország legrégebbi állatkertje. Rossz idő esetén sem fognak unatkozni: a Babylon szórakoztató központ (4,1 km) vízi parkkal, vidámparkkal és egyéb látnivalókkal várja a szórakozni vágyókat, míg libereci Dínópark (5,1 km) vagy iQLANDIA tudományos és szórakoztató központ (4,1 km) pazar lehetőség ha családja a szórakozás mellett új ismeretekkel is szeretne bővülni.

Ha inkább a vidéki kirándulásokat kedveli, látogasson el Hermanice (22,4 km), Stěpánka (29,5 km) vagy Světlý vrch (25,1 km) felé. A Ještěd csúcsára is feljuthat, akár gyalog akár drótkötélpályán. Ha pedig van elég ideje, induljon el a Český ráj (Cseh Paradicsom (27,2 km) felé, és fedezze fel a Klokočské skály-t, a Chléviště sziklalabirintust, a Drábovna sziklavárat és más érdekes műemlékeket.

Nyáron fürödjön a Vápenka uszodában (2,5 km), a Sluníčko uszodában (6,9 km) vagy a Bedřichovi víztározónál (15,1 km), ami télen korcsolyázásra is alkalmas. A fagyos hónapokban a szálloda ráadásul síelők számára is ideális hely, hiszen a szállástól mindössze 600 méterre található Skiareál Ještěd. Ez az ország egyik legmodernebb üdülőhelye, amely 4 karbantartott sípályát minden nehézségi szinten, hóparkot, síiskolát és síjátszóteret is kínál.

Hol fogok aludni?

Bármelyik luxusszobát is választja a 14 közül, garantált a modern, stílusos belső tér, a hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba és a magas szintű kényelem, amelyet az ultragyors WiFi kapcsolat, az okostévé és a sötétítő függönyök tesznek teljes körűvé.

A Classic kétágyas szobát (13 m²) stílusos háttérvilágítással ellátott franciaágyal (200 x 160 cm) rendezték be. A fürdőszobában egy 80 x 80 cm-es zuhanyzó található. A szoba nem pótágyazható és gyerekekkel való tartózkodás nem lehetséges.

A Komfort szoba (17 m²) a Classic szoba tágasabb változata, így a felszereltsége szinte azonos, de a franciaágyon kívül a szobában kényelmesen elfér egy kiságy is. Ezenkívül a fürdőszoba is nagyobb zuhanyzóval (90 x 90 cm) és saját hangrendszerrel rendelkezik.

A Edge szoba 20 m²-es, és 2 fő számára kínál helyet egy franciaágyon és egy kiságy is elhelyezhető. Ezen kívül egy nagy, kényelmes fotel is található benne, valamint az Edge szoba fürdőszobája is rendelkezik a tágasabb zuhanyzóval és a saját hangrendszerrel.

A Relax szoba egy kétágyas lehetőség azok számára akik az átlagostól kicsit többet szeretnének. Mérete 17 m², ékköve pedig a fürdőszoba amiben egy privát pezsgőfürdő, tágas zuhanyzó és saját hangrendszer is található. Fekhelyük háttérvilágítással ellátott egy franciaágy lesz. A szoba nem pótágyazható és gyerekekkel való tartózkodás nem lehetséges.

A Skyline szoba 30 m²-es, és maximum 3 személyt tud elhelyezni 3 egyedi tolóágyon (200 cm x 80 cm). Ezeket tetszés szerint elrendezheti. A szobához panorámás fürdőszoba tartozik, nagyméretű zuhanyzóval (120 x 80 cm), hangrendszerrel és Liberecre néző kilátással és beépített minibárral.

A Panorama szoba nagy teret (45 m²) és gyönyörű kilátást kínál Liberecre és a Jizera-hegységre. Felszereltséghez tartozik egy franciaágy, 2 egyszemélyes ágy és egy fotelekkel körbevett asztal. A szobát egy panorámás fürdőszoba teszi tökéletessé amiben nagyméretű zuhanyzót (120 x 80 cm) és saját hangrendszert talál.

A Dream apartman (39 m²) nagy kényelmet és az elvonulás lehetőségét kínálja, köszönhetően a franciaágyas hálószobának, a kis ággyal ellátott külön gyermeksaroknak valamint a kanapéággyal berendezett nappalinak. A saját hangrendszerrel ellátott fürdőszobában fürdőkád és tágas zuhanyzó is található.

A Horizon apartman (45 m²) egyedi tolóágyakkal van felszerelve, amelyek 4 egyszemélyes ágyként, 2 franciaágyként vagy esetleg egy kombinált óriási ágyként is funkcionálhatnak. A fürdőszobában hangrendszer és pezsgőfürdő található, továbbá van egy játszósarok és egy beépített minibár is.

A Harmony wellness apartmanban (49 m²) kényelmes franciaágy, fotelek és beépített minibár található. De ami igazán különlegessé teszi az apartmant az a privát óriás pezsgőfürdő (175 x 175 cm) és egy privát infraszauna. A szobához tartozik még egy jól felszerelt konyhasarok (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kapszulás kávéfőző sok kapszulával, kenyérpirító, citrusgép + alapvető edények) és egy zuhanyzós fürdőszoba. A szoba nem pótágyazható és gyerekekkel való tartózkodás nem lehetséges.

A King Wellness Suite egy tágas, 23 m²-es kültéri terasszal egészíti ki a 40 m²-es belső teret. A teraszon napozóágyakból és fotelekből élvezhet a látványos kilátást . A lakosztály belsejében egy luxus pezsgőfürdő (175 x 175 cm), egy panorámás infraszauna, egy óriási zuhanyzó, kényelmes fotelek és minibár található. A lakosztály terasza az egyetlen hely a szállodában - a dohányzószoba kivételével -, ahol a dohányzás megengedett. A szoba nem pótágyazható és gyerekekkel való tartózkodás nem lehetséges.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Elsőre meglepődhet, hogy a szálloda nem rendelkezik klasszikus étteremmel, de nem kell aggódnia a gasztronómiai élmények hiánya miatt. A büféreggeli friss péksüteményeket, hidegtálat (felvágottak, sajtok), gyümölcsöket és zöldségeket, meleg fogásokat (tojás, kolbász, szalonna, bab...), csomagolt ételeket (lekvárok, kenőcsök...), gabonaféléket, édességeket, valamint hideg és meleg italokat kínál.

A nap további részében a szálloda napi 24 órában nyitva tartó önkiszolgáló bárral és kávézóval várja a megéhezett vendégeit ahol olyan harapnivalókat is rendelhet, mint pizza, pirítós vagy nachos. Végül pedig egy szabadon használható konyha is a rendelkezésére áll majd amit mikrohullámú sütővel, vízforralóval, mosogatóval és edénykészlettel rendeztek be.

És ha mégis hiányozna az éttermi étkezés, próbálja ki a közeli népszerű helyek egyikét, mint például a Hosta Domov (400 m), Restaurant Čerti na Ještědu (450 m), Pizzeria Sport (450 m) vagy Restaurant Petra éttermek (600 m).

Hol kapcsolódhatok ki?

A privát Nordic SPA wellness részleg egyszerűen lélegzetelállító. A luxus felszereltségéhez a következől tartoznak: pezsgőrfürdő, finn szauna, infraszauna sófallal, amazon élményzuhanyok és relaxációs székek. A hangulatot tökéletesen egészíti ki a valódi norvég mohából készült dekorációs fal, az intelligens TV Netflixszel, YouTube Premiummal, Spotify Premiummal és O2 TV Sporttal és a csúcskategóriás audiorendszer.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Szinte irigyelni fogja a kicsiket a gyermekjátszószobájukért. A szellős, modern szobában játékok, építőkockák, kirakósok, kifestőkönyvek, vonat- és autósínek, valamint kényelmes kanapék várják az apróságokat. Ráadásul a játékszoba a nagy ablakain keresztül belátható a szálloda kávézójából, így finom kávé kortyolgatása közben is tudsz a gyerekekre figyelni.

A gyermekek kényelméről az egész tartózkodásuk alatt gondoskodnak, hiszen teljesen felszerelt kiságyat, gyermekágy-korlátot, etetőszéket és edényeket, bilit, fürdőkádat és lábzsámolyt, a nagyobb gyermekek számára pedig társasjátékokat bérelhet. Alapvető babagyógyszerek és lázmérő is rendelkezésükre áll majd.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szép időben pihenjen az udvaron található tágas szabadtéri teraszon, amely asztalokkal, kényelmes székekkel és egy füves szőnyeggel ellátott gyermeksarokkal van felszerelve. Utóbbiban a gyerekek egy konyhával ellátott gyermekházban játszhatnak.

A vendégek maximális kényelme érdekében a szálloda belső dohányzószobával is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Liberecre és környékére.

Wellness Hotel Fénix ****

Wellness Hotel Fénix ****

Ještědská 279 , Liberec 19
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Fénix s.r.o. Cégjegyzékszám: 10918671


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,5 km
Távolság a tengertől
6 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
4 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,6 km

Utazási tippek

Liberec

Liberec Utazási tipp

Az Észak-csehországi Liberec történelme egészen a 13. századig nyúlik vissza. A város legfőbb jelképén, a Ještěd adótornyon kívül rengeteg más látványossággal is rendelkezik. Ezek közé tartozik város legfőbb történelmi jelképe a reneszánsz stílusban épült városháza, de barokk és klasszicista emlékművekkel is találkozhatunk itt.

Mely helyeket érdemes meglátogatni:

  • Centrum Babylon
  • Libereci állatkert
  • Botanikus kert
  • Ne feledkezzünk meg a korszerű iQLANDIE tudományos központról és annak planetáriumáról, a DinoParkról és a Technikai Múzeumról sem.

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy tökéletes választás a wellness központtal társított élményfürdő, amely antik fürdők stílusában lett berendezve. Az élményfürdő a Centrum Babylon része.

További információ
Jested
Jested
Jizera hegység
Jizera hegység
Libereci állatkert
Libereci állatkert