Szálljon meg velünk a Dalmacija Resort Zaostrog, amely a közkedvelt Makarska riviéra üdülőhely területén épült, mindössze 100 m-re a tengertől. Tartózkodását félpanziós ellátással tesszük még kellemesebbé. Éljen át egy csodálatos családi nyaralást, mi több, gyermekét 6 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

A Dalmacija Resort Zaostrog a Makarska rivéra területén épült, megközelítőleg 35 km-re Makarska városától. A szállodában kényelmes szállásra talál, mindössze 10 - 90 méterre a tengerparttól. Zaostrog a Makarska riviéra egyik legkisebb üdülőhelye, a kisebb kavicsokkal és homokkal fedett tengerpart hossza megközelítőleg 1,5 km.

Hol fogok aludni?

A kavicsos tengerpart közelében és a fenyőfák árnyékában épült szálloda összesen 20 bungalóval, 60 szobával és 40 kempinghellyel rendelkezik.

Elszállásolva az 5 pavilon egyik légkondicionált kétágyas szobájában lesz, amelyek műholdas televízióval és saját fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Tartózkodása során a bőséges büféreggelik és menüválasztásos vacsorák ízvilágát élvezheti, a félpanzió a tetővel fedett teraszon kerül tálalásra. A szálloda területén még akár grillezésre is van lehetőség.

Dalmacija Resort Zaostrog

Dalmacija Resort Zaostrog

Obala hrvatskih domoljuba 38 , Zaostrog
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
LOVELY DALMATIA d.o.o. Cégjegyzékszám: 70678208983


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tengertől
0 m