Legyen egy nagyszerű nyaralásban része a horvát tenger mellett. Irány Isztria, ahol modern apartmanokban szállhat meg 2 - 6 fős társasággal. Az apartmanok saját, teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, és többségük a stranddal szemben található, nagyszerű kilátással a tengerre.

A szálláshelyről

Az Apartments Rotonda Inn Novigrad közvetlenül a horvátországi Novigrad tengerpartján, az Isztriai-félszigeten található. A Szent Pelagio és a Maximilianus templom mindössze 250 méterre található. Az Istralandia Aquapark 7 km-re található Rotondától, ami tökéletes uticél lehet egy családi kiránduláshoz. Ha szeretné felfedezni a környező városokat, utazzon el 14 km-re Umag városáig vagy 16 km-re Poreč -ig, amely az Euphrasius-bazilikáról híres.

Hol fogok aludni?

Minden apartman légkondicionálóval, műholdas TV-vel, kanapéval ellátott ülősarokkal, zuhanyzós fürdőszobával, étkezővel és konyhával rendelkezik, amelyben kávéfőző, mosogatógép, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanok környékén számos tengerparti étterem található, ahol a hagyományos és a nemzetközi ízek kedvelői egyaránt megtalálhatják a kedvükre való fogást.

Apartments Rotonda Inn

Apartments Rotonda Inn

Rotonda 1 , Novigrad
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Rotonda Nekretnine d.o.o. Cégjegyzékszám: 54346079519


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 7 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tengertől
10 m
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
5,7 km