Látogassa meg a horvátországi Crikvenica üdülővárost, és szálljon meg a Hotel Villa Aurora ***-ban, mindössze 350 méterre a tengerparttól. A partszakasz gazdag a sétatávolságra lévő strandokban, és a hotelből a kávézókkal, éttermekkel és bárokkal teli városközpont is könnyen megközelíthető. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz, valamint egy, 7 év alatti gyermek ingyen tarthat szüleivel.

A szálláshelyről

A Hotel Villa Aurora a népszerű horvátországi üdülőhelyen, Crikvenica-ban található, amely a Földközi-tenger kapujának számító Kvarner-öbölben fekszik. A kristálytiszta tenger, a csodás természet és a számos szórakozási lehetőség kombinációja teszi ezt a vidéket ideálissá egy felejthetetlen nyaraláshoz.

Crni molo homokos strandja mindössze 5 perces sétára található. Nem messze terül el a Podvorska kutyás strand (1,6 km) sem, ahol a kiskedvencek is megmártózhatnak. Ha érdekli a víz alatti világ, látogasson el a Crikvenica Aquarium-ba (800 m). A történelmi emlékek szerelmesei meglátogathatják a helytörténeti emlékeket őrző Paulin kolostort (800 m), az olajfaligetben álló régi Toš malmot (2 km), a Nagyboldogasszony templomot (1 km) vagy a Crikvenica Városi Múzeumot (1,2 km) is. A közeli Kotor-hegységből (2,5 km) csodálatos látvány tárul a látogatók elé, valamint a hegyen egy a 17. században eltűnt település maradványai is meglátogathatóak.

A nyári szezonban számos rendezvény, fesztivál, koncert és kiállítás zajlik Crikvenicában. Már több, mint 50 éve megrendezésre kerül a "Halászok hete" amikor felelevenítik a város történelmét. A rendezvényt számos kísérő program támogatja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, amely saját fürdőszobával, televízióval, légkondicionálóval felszerelt és amelyben WiFi kapcsolat is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel bőséges büféreggelit fogyaszthat a szálloda tengerre néző teraszos éttermében. Napközben az étlapról is rendelhet, vagy bekaphat egy falatot a szálloda kávézójában is. A vacsora során az Ön által a menüből választott fogások kerülnek felszolgálásra.

Hotel Villa Aurora ***

Hotel Villa Aurora ***

Ante Starčevića 32 , Crikvenica
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
ZUMA CONSULTING d.o.o. Cégjegyzékszám: 58076329003


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,8 km