Horvátországi nyaralást tervez? Akkor látogasson el a Krk szigetre, amely mindig garantálja a nagyszerű élményeket! Szálljon meg az Omisalj városában található Hotel Delfin *** szállodában, amely szellős, modern szobákat és remek félpanziós ellátást kínál vendégeinek. A szállás mindössze 50 méterre található a tengertől és egy rövid sétára a gyönyörű történelmi emlékektől.

A szálláshelyről

A Hotel Delfin *** a népszerű horvátországi Krk-szigeten, Omisalj napsütötte üdülőhelyén található. A tenger mindössze néhány lépésre van az apartmantól (kb. 50 m), és néhány perces sétával a városközpont is elérhető (1 km).

A Krk sziget az Adria egyik legnagyobb és legnépszerűbb szigete. A történelem szerelmesei ellátogathatnak a régi római településre a Fulfinum Mirine-re (5,1 km), megnézhetik Frangepán kastély-t (24,5 km) vagy a varázslatos erdőben található elhagyatott Dolovo falu-t (21 km). Túrázhat a Hold-fennsíkon (40,9 km) vagy bekukkanthat a Biserujka-cseppkőbarlangba (14,5 km). Természetesen a strandok is nagy vonzerőt jelentenek, például a gyógyiszapjáról híres Klimno strand (16,3 km) mindenképp megér egy látogatást.

A sziget fontos üdülőhelyei közé tartozik a névadó Krk városa (27,5 km) és Omisalj mellett Dobrinj (18,6 km) vagy Vrbnik (26,6 km), ahonnan a különleges helyi fehérbor, a Vrbnik Žlahtina származik. Ha a kulináris élvezetekre hajt, akkor ne hagyja ki más regionális specialitások megkóstolását sem, mint például a sonkás sajt, a surlica tészta žgvacet mártással, a helyi bárányhús, a garnélarák, vagy a spárga. De ha az édes ízekre áhítozik akkor kóstolja meg a presnac és a povitica hagyományos süteményeket is.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül a szálloda előtt található egy kis beton és kavicsos strand. Itt a partszakasz helyenként lassabban, máshol hirtelen mélyül. A strandon található egy bár és napágyak, vagy napernyők bérelésére is van lehetőség. Az Omisalj-öböl strandjai többnyire sziklásak vagy kavicsosak, a napozásra alkalmas betonozott és füves területekkel.

A környék talán leghíresebb strandja a Pesja (2,1 km), amely homokkal és kaviccsal borított, és a tenger és környezet tisztasága elnyerte a kék zászló elismerést. A strand kellemesen árnyékos, és kiválóan felszerelt (a WC-k, zuhanyzók, öltözőknek, valamint a vízimentő szolgálatnak hála). Emellett a gyerekek számára játszótér áll rendelkezésre, a felnőttek pedig röplabdázhatnak is. Ha pedig megéhezett, egy nagyszerű étterem és kávézó várja közvetlenül a strandon.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Standard kétágyas szobában (20 m²) lesz, amely semleges színű dekorációval rendelkezik. A szobában egy franciaágy vagy 2 különálló ágy, légkondicionáló, síkképernyős TV, íróasztal és privát fürdőszoba található. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme tágas szabadtéri terasszal rendelkezik, ahol mediterrán és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Ha egy itallal a kezében szeretne pihenni, akkor a strandbár lesz ehhez a legjobb hely.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a tengerben úszva, hanem a környéken található kültéri játszótéren is jól fognak szórakozni. A szállodában kiságy bérelhető (rendelkezésre állás függvényében).

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az idősebb gyermekek és felnőttek, ha egy kis szórakozásra vágynak asztaliteniszt is játszhatnak.

Hotel Delfin ***

Hotel Delfin ***

Stran ulica 22 , Omišalj
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 040000817


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
23 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
1,8 km

Utazási tippek

Krk szigete

Krk szigete Utazási tipp

Krk szigete Horvátország egyik legnagyobb szigete, amely megközelíthetőségének és gyönyörű strandjainak köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend. Némely strandok kaviccsal borítottak, de találkozhat itt homokos tengerparttal, amely ideális egy családi kikapcsolódásra.

Krk szigetén Baška üdülőhely a leglátogatottabb. A helyi, 1,8 km hosszú, kavicsos-homokos tengerpart a Kék zászló díjat is elnyerte. A kiváló fürdőzésen és vízi sportokon kívül Baška rengeteg kirándulási lehetőséggel is kecsegtet, hiszen a szigetet összesen 300 km hosszú túraösvény és kerékpárút szel keresztül. Ezen felül fennséges hegycsúcsokat is láthat itt, amelyek lélegzetelállító kilátást biztosítanak a síkságra és Rab szigetére.

A sziget délnyugati részén fekszik Krk történelmi városa és kikötője. Az ide látogatókat biztosan lenyűgözik majd a masszív bástyák, amelyek egy része körbe is járható és kiváló kilátást biztosítanak a városra. A fő történelmi látványosság a Mária székesegyház, amely tökéletesen tükrözi a város történelmi jelentőségét.

További információ
Frankopán kastély
Frankopán kastély
Kraljevica város
Kraljevica város
Crikvenica
Crikvenica