Igazi földi paradicsom várja a Holiday Park Zelena Punta üdülőhelyen, ami egy mediterrán fenyőerdő ölelésében, csupán pár lépésre a tengerparttól fogadja vendégeit. Élvezze a bőséges reggelit és vacsorát, valamint az izgalmas tematikus napokat és estéket. Gyermekei pedig szórakoztató animációs programokon vehetnek részt. A közeli Kornati Nemzeti Parkban nagyszerű kirándulóhelyeket fedezhet fel vagy megcsodálhatja Zadar legszebb látnivalóit.

A szálláshelyről

A Holiday Park Zelena Punta a horvátországi Ugljan szigetén, Kukljica festői falujának legszélén található. A helyet "zöld szigetnek" is nevezik, mivel sűrű fenyőerdő, valamint olaj- és fügefa ültetvények veszik körül. A tiszta tenger és a varázslatos öblök mellett itt egy igazi földi paradicsomot talál.

Az eredetileg halászfalu Kukljica a sziget délkeleti részén fekszik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Pašman szigetére. Fedezze fel a település gyönyörű történelmi központját, és látogasson el a 15. századi templomba (1,8 km) is. Merüljön el a helyi kulturális életben, amit nyáron fesztiválok és ünnepségek pezsdítenek fel. És kóstoljon bele a csodás helyi konyha legjavába is.

A település a Kornati Nemzeti Park és a Telaščica Natúrpark kapujaként is ismert, így a természetkedvelőknek nem kell sokat utazni egy szuper kirándulóhelyért. A természetvédelmi parkok felfedezése mellett a közeli Zadar felé is veheti az irányt, amely kevesebb mint fél óra alatt elérhető komppal. A több mint 3000 éves történelemmel rendelkező város miden utazót magával ragad.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül a szállás mellett található a népszerű Zelena Punta Beach. A beton, kavics és homok borítású partszakaszt, fák szegélyezik, így a hűsítő árnyékot nem hiányolja majd. A strand mellett van egy gyermekek számára ideális, sekély terület, ahol nagyszerű felfújható játékok is találhatóak. Ezen kívül strandbár és vízi sport eszköz kölcsönzés is rendelkezésre áll.

Kukljicától nem messze más érdekes strandok is találhatók. Meglátogathatja a Jelenica (1,8 km), a Mala (1,4 km) és a Velika Sabuša (1,7 km) strandokat is.

Hol fogok aludni?

Szállását a 132 apartman egyikében foglalhatja el. Legtöbbjük tengerre néző kilátással rendelkezik. Minden apartman káddal ellátott privát fürdőszobával, TV-vel, légkondicionálóval, konyhasarokkal és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

  • Az 32 m²-es A apartman hálószobájában franciaágy, íróasztal és szekrény, nappalijában pedig kanapé, konyhasarok és étkezőasztal található. Az apartmanhoz saját erkély is tartozik szabadtéri ülőhellyel.

  • A B apartman ugyanolyan felszereltségű, mint az A apartman, csak a méretében - 40-45 m²-es - és a belső tér modernebb kialakításában különbözik.

  • A 45-55 m²-es C apartman kettő kétágyas hálószobából és egy kanapéval ellátott nappaliból áll, amit egy ülősarokkal berendezett erkély egészít ki.

  • A D apartman körülbelül 70 m²-es, és egy nappalival, egy konyhasarokkal, három különálló hálószobával valamint két erkéllyel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhely fő éttermében gazdag svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel, amely során mediterrán specialitásokat és helyi ételeket kóstolhat meg. Napközben ellátogathat a Skakaona strandbárba is, ahol grillezett különlegességeket és a sziget legjobb pizzáját próbálhatja ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket a nyári szezonban változatos animációs programokkal és játszótérrel várja a szállás.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Holiday Park Zelena Punta igyekszik különböző programokkal kedveskedni az egész család számára. Szórakozzon Ön is a tematikus estek, a családi napok vagy a vasárnapi grillezések során.

Holiday Park Zelena Punta

Holiday Park Zelena Punta

Kukljica 106 , Kukljica
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Zelena Punta Resort d.o.o. Cégjegyzékszám: 081136957


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető - 20 kg-ig
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
75 m

Utazási tippek

Kornati Nemzeti Park

Kornati Nemzeti Park Utazási tipp

A nemzeti park a Kornati-szigeteket foglalja magába, ahol úgy fogja magát érezni, mintha egy másik világba csöppent volna. A helyi lakosok bárányok tenyésztésével és oliva termesztéssel foglalkoznak, az áramot pedig aggregátorok biztosítják. A terület jachtokban és a búvárokban gazdag, illetve rengeteg kirándulóhajó is ellátogat ide. A szigetek között rengeteg öböllel talákozhat, amelyekben a régi időkben kalózok rejtőzködtek.

További információ
Zadar
Zadar
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Biograd na Moru
Biograd na Moru