Legyen egy gondtalan pihenésben része a Hotel Hampton by Hilton Bialystok *** szállodában. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben, vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes menüválasztásos vacsorában lesz része. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően könnyen felfedezheti a város nevezetességeit, vagy a környék látnivalóit.

A szálláshelyről

A stílusos Hotel Hampton By Hilton Bialystok *** szálloda a lengyel Bialystok város központjában található, amely teljesen leveszi majd a lábáról a gyönyörű építészetével, gazdag történelmével és buja természeti környezetével. Induljon felfedezőútra, és élvezze ezt a mesés nyaralást ezen a vonzó helyen.

Bialystok Északkelet-Lengyelország egyik legnagyobb városa, amely a Podlesie régió központja. Számos látnivalóval büszkélkedhet, amelyeket a szálloda kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megtekinthet. Fedezze fel a festői Rynek Kościuszki teret a híres szökőkúttal (800 m), a Branicki-palotát (1,1 km) a gyönyörű barokk kertjével vagy az 1771-ből származó egyedi Koniuszy-házat. Csodálja meg a 19. és 20. századból származó számos barokk épületet, és élvezze a minden sarkon megtalálható éttermek, kávézók és bárok hangulatát.

Ha szereti a természetet, imádni fogja Białystok környékét. Ha belefáradt a nagyváros nyüzsgésébe, akkor pihenjen a számtalan gyönyörű park egyikében, amelyek teljesen elvarázsolják majd. Bialystok a Lengyelország zöld tüdejeként ismert területen fekszik, amelynek mintegy harmadát zöld növényzet borítja. A kellemes éghajlat, a sűrű erdők és a városhoz közeli természetvédelmi területek vonzóvá teszik ezt a régiót minden természetbarát számára.

A közvetlen közelben található az Antoniuk természetvédelmi terület (1,8 km) és a Zwierzyniecki erdő (2,7 km) is. A túrázás szerelmesei megcsodálhatják a Narodowy Nemzeti Park (37 km) gyönyörű természetét, amely ritka madárfajoknak ad otthont. Ha egy kis vadonra vágyik, látogasson el Európa egyik, az UNESCO által védett erdejébe a Belovezhsky erdőbe (66 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz, ahol franciaágy vagy két egyszemélyes ágy várja. A modern berendezésű szobák privát fürdőszobával rendelkeznek, zuhanyzóval, hajszárítóval és WC-vel. A felszereltséghez tartozik még egy szekrény, légkondicionáló, széf, íróasztal, hűtőszekrény, valamint TV is. Kávé- és teakészletet, valamint természetesen az ingyenes wifi-hozzáférés is biztosított. Az ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a városra és a szállás közelében lévő látnivalókra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a szállodában kínált Royal reggelivel, amelyet változatos hideg és meleg büfé formájában szolgálnak fel. A kínálat müzlit és joghurtot, friss péksüteményeket, gyümölcsöket és zöldségeket, tojást és felvágottakat tartalmaz.

A nap további részében az amerikai specialitásokat van lehetősége megkóstolni a szálloda éttermében, amely különleges konyhaművészetéről híres. A hangulatos belső térben igazán jól fognak esni a finom ételek. Kényeztesse magát egy édes desszerttel vagy egy finom kávéval, üldögéljen a szálloda bárjában egy finom pohár bor mellett, vagy kedvenc italát is szívesen elkészítik Önnek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha a sport szerelmese, akkor látogasson el a szálloda fitness termébe, ahol súlyzós gépek és egy kardiózóna is található, így még a nyaralás ideje alatt sem kell kihagynia a szokásos edzéseit.

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Hotel Hampton by Hilton Białystok ***

Wisławy Szymborskiej 2 , Białystok
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
H&A Białystok Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 200815115


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,3 km