Látogasson el a Balti-tenger partvidékére és szálljon meg a Grzybowo településen található Siesta Hotelben, amely mindössze 3 percre van a strandtól. Utalványunknak köszönhetően all inclusive ellátásban lehet része, amely magában foglalja a bőséges reggelit, ízletes ebédet és vacsorát, valamint az italokat. A szálloda pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részlegében is pihenhet, ráadásul különféle kezelésekkel is kényeztetheti magát. A legkisebb vendégeket pedig a gyermeksarokban vagy a szabadtéri játszótéren várják.

A szálláshelyről

A Hotel Siesta a Balti-tenger partján, Grzybowo településen található. A fürdőzés lehetősége és a tengerre nyíló gyönyörű kilátás karnyújtásnyira van, a végtelen homokos strand pedig mindössze három perc alatt elérhető. A szálloda mindennel rendelkezik, amire csak szüksége lehet egy felejthetetlen, gondtalan pihenéshez a lengyel tengerpart egyik legszebb részén.

Grzybowo Lengyelország egyik legnépszerűbb üdülőhelye. A tenger feletti naplementék, az élettel teli utcák, a kiváló éttermek és a széles homokos strandok a fő okai annak, hogy a turisták messziről ide érkeznek. Ráadásul a tenger mentén számos túra- és kerékpárút hálózata húzódik, így az aktív túrázók sem maradnak ki a szórakozásból. Grzybowóban feltétlenül látogasson el a névtelen kilátóhoz (650 m) és a helyi nyilvános strandhoz (300 m), ahol a melegebb napokon kellemes nyári kikapcsolódásban lehet része.

A közelben található a híres üdülőhely - Kolobřzeg (8 km), ahová mindenképpen érdemes elkirándulni. Nézze meg a város kilátóit, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik majd a tengerre, vagy gyerekekkel érdemes az ócenáriumba is ellátogatni, ahol számos vízi élőlénnyel találkozhatnak a kicsik. Ha párjával érkezik, tegyenek egy romantikus sétát a 220 m hosszú mólón és végül tekintsék meg a gyönyörű Kolobřzegi katedrálist. A főbb látnivalókon kívül a városban számos bódé, étterem és természetesen homokos strandok találhatók.

Strandok és tengerpart

Mindössze körülbelül 5 perc sétára lesz a gyönyörű Grzybowo strandtól, amely finom világos homokkal borított, jól karbantartott, ideális úszásra és napozásra is. A strand nagyon lankásan ereszkedik a vízbe, és a partvonal teljes hosszában húzódik, egészen a többi városig. A jól karbantartott homokos strandon való pihenés a közeli Kolobrzeg városában is élvezhető, Grzybowo és Dźwirzyno között pedig egy nudista strand (3,9 km) is található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában (15 m²) lesz, amely kellemes környezetet biztosít majd. A belső tér világos és tiszta, amely harmóniában van a szálloda többi részével. Pihenését egy king-size ágy vagy két különálló ágy segíti, mindkét esetben garantáltan újjászületve ébred majd másnap reggel. A szoba egyéb felszereltségéhez íróasztal és szék, TV és ruhásszekrény tartozik.

Attól függően, hogy a szoba melyik emeleten van, terasszal vagy kilátással rendelkező erkéllyel rendelkezik. Természetesen van egy privát zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel és törölközőkkel. Természetesen ingyenes wifi kapcsolat áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Siesta szállodában az ízlelőbimbókról sem felejtkeznek el. A szálloda étterme ugyanis különlegességekkel örvendezteti meg vendégeit egész nap. A stílusos helyiségekben változatos és bőséges ételeket kínálnak, többek között házi készítésű felvágottakat, pástétomokat, krémeket, zöldség- és halsalátákat, valamint hagyományos gombócokat. Az all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit, az ebédet és a vacsorát, amit svédasztalos vagy felszolgált formában tálalnak. A szálloda a vegetáriánusokra is gondol, így húsmentes ételek közül is válogathatnak ezek a vendégek.

Élvezze kedvenc italát a szálloda nyugodt hangulatú Drink-Bar-jában. Az üdítőitalok a foglalt csomag árába beletartoznak, ugyanúgy mint a napi egy pohár bor vagy sör is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Balti-tenger partja nagyszerű választás mindazoknak, akik egy kis időre elszöknének a nyüzsgő mindennapok elől és pihenni szeretnének.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy a tenger túl hideg lesz, mivel bármikor felmelegedhet a szabadtéri pezsgőfürdőben. Hidegebb napokon pedig a wellness-részleg részét képező finn szaunában töltődhet.

Az igazán felejthetetlen kikapcsolódáshoz válasszon a különféle kezelések közül, mint például hidromasszázs vagy egy lávaköves masszázs.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Ha a család legkisebb tagjait is magával viszi a tengerparti nyaralásra, biztos, hogy a kicsik is örülni fognak a csúszdával, hintákkal és körhintával felszerelt szabadtéri játszótérnek. De rossz idő esetén sem fognak unatkozni, ugyanis egy rengeteg játékkal ellátott fedett játszósarok várja majd őket.

Hotel Siesta

Hotel Siesta

3 Zeglarska , Grzybowo, West Pomeranian Voivodeship, PL
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 14 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Távolság a tengertől
0,4 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
3,2 km

Utazási tippek

Grzybowo strand

Grzybowo strand Utazási tipp

Tengerparti paradicsom, naplementékkel, luxusvillákkal és kiváló éttermekkel. Nem, ne délen keresse, ehhez az üdülőhelyhez északra kell menni! Grzybowo egy népszerű lengyel üdülőhely a Balti-tenger partján, Kolobrzeg kikötővárosának közelében. Itt találhattó az azonos nevű nyilvános strand, ahol napsütés és finom ételek várják. Érdemes meglátogatni a Giebowo kilátópontot is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a naplementére**.

A Grzybowo strandot túra- és kerékpárutak is szegélyezik, amelyek az erdőkön keresztül vezetnek. A kellemes árnyékban kirándulhat a tengerparton is. Ha inkább a pihenést választja, a helyi bisztrók, előkelő éttermek vagy szabadtéri kávézók egyikében ízletes ételeket fogyaszthat.

Parti szolgáltatás:

  • Júniustól szeptemberig
  • 10:00 és 18:00 között

Bejárat:

  • ingyenes
Kołobrzegi móló
Kołobrzegi móló
Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzeg-i világítótorony
Kolobreni katedrális
Kolobreni katedrális