Wellness kikapcsolódás Lengyelországban

Ha a természet közepén, luxusszállodákban szeretné élvezni a kényeztetést, akkor irány egy lengyelországi wellness-üdülőhely. Kínálatunkban a helyi fürdővárosok mellett a hegyekben, például a lengyel Óriás-hegységben vagy a lengyel Beszkidek hegységben található wellness-üdülések is szerepelnek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 66 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Ha olyan helyet keres, ahol egyszerre pihenhet és sportolhat, akkor a ECO Active Resort Pieniny szerintem ideális választás. Van egy nagyszerű gyógyfürdő, kiváló ételek és még kerékpárt is lehet bérelni. Személy szerint azt ajánlom, hogy tegyen egy kört a Czorsztyn-tó körüli gyönyörű kerékpárúton.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Bár Lengyelország nem épp a szomszédban van és sokak számára még mindig ismeretlen, ami nagy kár, mivel gyönyörű helyeket rejt UNESCO műemlékekkel, magas hegyeket érintetlen természettel és számtalan turisztikai látványosságot, ösvényt, télen pedig síközpontokat is. Utazzon el Lengyelországba, fedezze fel annak szépségét, a wellness pedig gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról.

Hová menjen egy első osztályú wellness kényeztetésért Lengyelországban?

A Lengyel Tátra legmagasabb hegyei számtalan gyöngyszemet rejtenek. Wellness-üdülése során látogasson el például Zakopane hegyi városába, a Siklawica vízeséshez, Lengyelország legnagyobb tavához, a Halas tóhoz, vagy legmagasabb pontjához, a Tengerszem-csúcshoz.

A nagyvárosban sem fog hiányozni a pezsgőfürdőben vagy szaunában való pihenés. A számos látnivalójáról híres Krakkó számos fantasztikus wellness szállodával rendelkezik, amelyek még élvezetesebbé teszik a város felfedezését. Meglátja majd, hogy egy vár- és galérialátogatással, vagy a karácsonyi vásár forgatagában töltött nap után nincs is jobb, mint egy wellnessfürdőben pihenni.

Ha rendhagyó élményt szeretne, induljon el Észak-Lengyelországba, ahol számos luxus wellness-szálloda várja Önt a Balti-tenger partján. Kezdje a napot Gdansk, vagy Gdynia városának megcsodálásával, ahol romantikus sétákat tehet a tengerparton, vagy megmártózhat közvetlenül a szállodában található medence meleg vizében.