Pécs csodaszép városa csak Önre vár! Annyi felfedeznivalót találni itt, a számtalan kulturális programról nem is beszélve. Felfedezőtúrájához válassza a Hotel Corso ****-ba szóló utalványunkat, Superior szobákkal, reggelivel és 4 órás kerékpározással. Ráadásként gyermeke 6 éves korig ingyenesen tarthat Önnel.

A szálláshelyről

A Corso Hotel Pécs **** Pécs szívében található. Pécs minden szeglete kellemes, mediterrán hangulatot idéz és egyaránt viseli magán az ókor, a kereszténység, az iszlám és a judaizmus nyomait. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő katakombák mindenképpen megérnek egy látogatást. Ez tulajdonképpen egy titokzatos földalatti labirintus boltozatos katakombákból. A város kihagyhatatlan nevezetessége a Dóm téren álló monumentális, 11. századi Szent Péter-székesegyház (1,5 km) és a Gázi Kászim Pasa dzsámi (1,5 km), amely az egyetlen teljesen megmaradt iszlám műemlék Magyarországon. Csodálja meg a műalkotásokat Vasarely Viktor, a pop art alapítójának múzeumában (1,5 km) vagy a világhírű Zsolnay porcelánmanufaktúra múzeumában (1,3 km). Ha pedig gyalog vagy kerékpárral szeretne a természetben kirándulni, irány a Mecsek!

Hol fogok aludni?

Szállás elegáns és tágas, 30 m²-es Superior kétágyas szobában. Az ízléses berendezésnek köszönhetően igazán otthonos kényelemben érezheti magát. A szoba felszereltségéhez légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, telefon, széf, valamint tea- és kávészett tartozik. A saját fürdőszobapedig hajszárítóval ellátott.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napot ízletes reggelivel indíthat.


SZ20017933 - Hotel

Hotel Corso ****

Hotel Corso ****

Koller u. 8. , Pécs
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Aquarius Kft. Cégjegyzékszám: 0109885237


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás (előre szükséges foglalni) a parkolóhely szerint fizetendő díj ellenében.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
2,2 km