Győr történelmi városa mindenképpen megér egy látogatást. Ha családdal érkezik érdemes felfedezni az állatkertet és a belvárost is. A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** modern szobákkal, ízletes félpanziós ellátással, valamint korlátlan wellness használattal várja vendégeit (medence, pezsgőfürdő, szaunák). A 6 év alatti gyermekek pedig ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** az egyik népszerű magyar fürdőváros, Győr csendes zöldövezetében található. Pihenjen a wellness-részlegben, majd élvezze a természetjárást, valamint a történelmi látnivalók felfedezését.

A szálloda közvetlen szomszédságában található egy halastó, amely tökéletes hely egy kellemes sétához és horgászathoz. A közeli Rába folyó partján futó Holt-Rába tanösvényen megismerkedhet a helyi növény- és állatvilággal.

Győr belvárosa kb. 10 km-re található, és mindenképpen érdemes meglátogatni a különleges hangulatáért, amelyet az építészetének és híres termelői piacainak köszönhet. A Mosoni-Duna és a Rába folyó találkozásánál fekszik az egyedülálló Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdő. A Pannonhalmi Főapátság (25 km), az UNESCO örökség része, Magyarország egyik legrégebbi műemléke. Az apátság arborétuma és gyógynövénykertje sokféle ritka virág- és növényfajt rejt. A Szigetköz Tájvédelmi Körzet (30 km) gyönyörű természetét gyalog, kerékpárral, csónakkal és lóháton fedezheti fel.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, 24 m²-es kétágyas szobában lesz. Minden szoba klímával, WiFi kapcsolattal, TV-vel, széffel, telefonnal és íróasztallal van felszerelve. A szobához tartozó privát fürdőszobában kozmetikai eszközök és hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Finomságokkal teli asztalok várják a bőséges svédasztalos reggeli során, ahol hideg és meleg ételek, friss gyümölcsök, péksütemények, teák és kávék széles választékából válogathat. Ha napközben megéhezne válassza a szálloda Arundo Éttermét, mely ízletes magyar és nemzetközi fogásokat kínál. A vacsorát háromfogásos menüvacsora formájában szolgálják fel. A délután és este folyamán kedvenc italait is kérheti a Csivit Bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda modern wellness-részlege korlátlanul várja a vendégeket finn és infraszaunával, pezsgőfürdővel valamint beltéri és szabadtéri fűtött medencével.


SZ21005993 - Hotel

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Ménfői út 61. , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Izek gyöngye Kft Cégjegyzékszám: 0809021122


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 21:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
8 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,3 km
Távolság a fürdőtől
6,5 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
6,5 km