Wellness pihenés a családdal

Menjen el családjával egy wellness-kikapcsolódásra. Válasszon gyerekbarát szállodát. Így mindenki együtt élvezheti a szálloda medencéjét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 494 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Úgy érzi, hogy most már tényleg itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, de gyermekeit is szeretné elvinni magával? Vigye el az egész családot egy wellness üdülésre! A kicsik a gyermekmedencében vagy az animátorokkal mulathatják az időt, míg Ön a pezsgőfürdőben vagy a szaunavilágban pihenhet.

Hogyan válassza ki a nyaralást, amely tökéletes lesz az egész család számára?

Ha gyerekekkel szeretne menni nyaralni, az első dolog, hogy olyan szállást találjon, amely legalább egy kicsit megkönnyíti az életét a gyerekekkel. Tekintse meg "bababarát" szállodáink és vendégházaink kínálatát, ahol számíthat a barátságos személyzetre. A szálláshelyeken pedig kiságy, fürdőkád, az étteremben pedig etetőszék áll rendelkezésre.

Ha wellness üdülésre vágyik a közelben a gyerekekkel, keresse fel a népszerű magyar termálfürdőket, ahol gyakran élménymedencék és animációs programok is vannak. Nem szabad kihagyni a Lengyelországban található gyógyfürdőket sem, amelyek gyakran a tengerparton vagy a látnivalókkal teli hegyi városokban találhatók. Ha még sosem járt Csehországban vagy Szlovákiában, akkor jó hír, hogy ott is számos wellness lehetőség áll rendelkezésére. Akárhogy is, nem fogja megbánni.

Tippünk: A családi nyaralások során gyakran a zsebünkbe kell nyúlni. Válasszon olyan üdülést, amelyet meghatározott kor alatti gyermeke ingyenesen élvezhet, így spórolhat is.