Fedezze fel Magyarország egyik legnépszerűbb történelmi városának minden szépségét. A győri Hotel Domus Collis **** szó szerint csupán pár lépésre található a látnivalóktól és a város híres fürdőjétől. Indítsa a napot a szálloda bőséges reggelijével, később pedig készítsen el bármit amit csak megkíván a szoba jól felszerelt konyhájában.

A szálláshelyről

A Hotel Domus Collis **** Győr szívében, a látnivalóktól, a termálfürdőktől és a környék legjobb éttermeitől csupán néhány lépésre található. Nehéz lenne jobb szállást találni Magyarország egyik legszebb történelmi városának felfedezéséhez. Mi rejtőzik a közelben?

Miért olyan népszerű turisztikai célpont Győr? Mert mindenből kínál egy kicsit - gyönyörű barokk építészet, luxus termálfürdők és csodálatos természet a városban és környékén. Minden évszakban gyönyörű, utcáin éjjel-nappal lüktet az élet.

A látnivalók közül ne hagyja ki a Bécsi kapu téren (300 m) tett sétát és egy másik barokk gyöngyszem, a 18. századi Apátúr-Ház meglátogatását. Barangoljon egyet a Széchenyi téren (170 m) is, a Loyolai Szent Ignác templom, és két tornya magasodik a város fölé. Hasonló okból örvend nagy népszerűségnek szálloda mögött égbe emelkedő Nagyboldogasszony-székesegyház (250 m) is.

A városnézés után itt az ideje a pihenésnek. Kényeztesse magát a Rába Quelle (800 m) termál- és élményfürdőben, amely az ország egyik legnépszerűbb fürdője. A gyógyvíz segít az ízületi és csontpanaszokon, valamint az emésztési és pajzsmirigyproblémákon. Lazítson a vízesésekkel, gejzírekkel és masszázsfúvókákkal ellátott 3 termál- és 5 élménymedencében egyikében. Természetesen a modern szaunavilág is várja a vendégeket.

Hol fogok aludni?

Ideiglenes otthonát a stílusos szobák egyikében foglalhatja el, amelyek elegáns belső térrel és ízléses bútorokkal rendelkeznek.

A szobák zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt privát fürdőszobával, valamint hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, kávéfőzővel felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek. Az íróasztalon elvégezheti munkáját, az ülősaroknak köszönhetően pedig a nap bármely szakában pihenhet. Természetesen nagysebességű WiFi és TV is rendelkezésre áll. A szobák légkondicionáltak.

Két szobatípus közül választhat:

  • A Panoráma szoba (31-38 m²) 2 vendég számára ideális, akik egy franciaágyon vagy két különálló ágyon térhetnek nyugovóra. Egy 2 éves kor alatti gyermek számára pedig kiságyat lehet elhelyezni. Az ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a sétálóutcás történelmi központra.

  • A Premium lakosztály (50 m²) egy nappalira és hálószobára van osztva így több helyet kínál vendégeinek. A hálószobában franciaágy vagy két különálló ággyal, a nappaliban egy 2 személyes kanapéágy, valamint egy ülősarok, íróasztal és konyhasarok található. A szoba összesen legfeljebb 4 fő befogadására alkalmas. Az ablakokból akár a folyóparti sétányra, akár a történelmi központra nyílhat kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggelit a szálloda étkezőjében fogyaszthatja el, ahol minden napot friss péksüteményekkel, sajtokkal, felvágottakkal, gyümölcsökkel és zöldségekkel vagy édességekkel valamint gabonapelyhekkel indíthatja a napot. Ezeket is, illetve a kávét, a teát és egy pohár frissítő gyümölcslevet is büfé formájában szolgálnak fel.

Hotel Domus Collis ****

Hotel Domus Collis ****

Jedlik Ányos utca 8. , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Győri Egyházmegye Püspöki Vagyonkezelő Cégjegyzékszám: HU18280283


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 23:30
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 600 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Kerékpártároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
100 m
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Győr

Győr Utazási tipp

A három folyó városa, a Győr nagyjából félúton Bécs és Budapest között fekszik. Bármelyik évszakban ellátogathat ide, mert annyi programlehetőséget nyújt a város hogy bármikor is érkezzen ide, biztosan nem fog unatkozni. Nagyszerű termálfürdőkkel, gazdag történelemmel, gyönyörű természettel, magyar specialitásokkal rendelkező éttermekkel és különféle kulturális eseményekkel várja a város.

Mit ne hagyjon ki ha Győrben jár?

  • Tegyen egy sétát a város barokk terén, a Bécsi kapu téren (a Bécsi kapunál).
  • A Széchenyi téren a Szent Jezsuita templom két domináns tornya található, amelyet szintén érdemes meglátogatni.
  • Ahogy sok más magyar város, Győr is számos fürdővel rendelkezik a termál- és gyógyforrásoknak köszönetően.
  • A város közepén, a zöldövezetben való sétá legjobb úticélja a Batthyány tér.
További információ
Rába Quelle Fürdő
Rába Quelle Fürdő
Nagyboldogasszony-székesegyház
Nagyboldogasszony-székesegyház
Győri zsinagóga
Győri zsinagóga