A szálláshelyről

A Dorint Resort & Spa **** a gyönyörű németországi Bad Brückenau-ban, Északnyugat-Bajorországban található. A szálloda teljesen leveszi majd lábáról a hangulatos történelmi épületével, és wellness-részlegével, ahol festői környezetben élvezheti a pihenés minden egyes percét.

A gyönyörű parkokban sétálva magába szívhatja a fürdőváros hangulatát. A kastélypark mellett, amely magát a szállodát veszi körül, a Siebener (3,6 km) és a Georgi (2,8 km) fürdőparkokat is megtalálja. A városban 7 gyógyforrás is található, amelyeket sétái során meg is kóstolhat. További érdekes helyi látnivalók közé tartozik a Rhön-Lichtspiele történelmi mozi (3,5 km), valamint a Sinnflut termálfürdő (3,8 km).

Tegyen egy kirándulást a természetbe, és fedezze fel a környező Bayerische Röhn Natúrparkot. Itt halad keresztül a Hochrhöner túraútvonal, amely Németország egyik legszebb túraútvonala. Hódítsa meg a Kreuzberg (22 km), a Rote Moor (29,6 km), a Milseburg (38 km) vagy a Wasserkuppe (31 km) csúcsait. Látogasson el a híres Bad Kissingen-be (29 km). Télen pedig fedezze fel a környék síterepeit, mint például az Arnsberg (23 km) vagy a Bad Brückenau-t körülvevő sífutópályák hálózatát.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba 21-26 m²-es, és a pótágyazási lehetőségnek köszönhetően akár 3 fő részére is alkalmas. A belső tér történelmi art deco stílusban van berendezve, fabútorokkal és magas mennyezettel. A standard felszereltséghez tartozik egy franciaágy, TV, dohányzóasztal székekkel és tárolóhely, valamint egy privát zuhanyzós fürdőszoba és természetesen WiFi hozzáférés is.

A Superior szoba egy nemrég felújított, modern szoba, 30-38 m²-es. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Felszereltségében légkondicionáló, TV, asztal ülőhellyel és tárolóhely, valamint egy tágas privát zuhanyzós fürdőszoba és természetesen WiFi hozzáférés is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges svédasztalos reggelivel. A kínálatban mindent megtalál - édes és sós ételek, helyi különlegességek és nemzetközi ételek széles választékát találja.

A szálloda elegáns Ludwig's éttermében megkóstolhatja a finomságokat, amiket ebédre vagy vacsorára szolgálnak fel. A menü elsősorban helyi ételekre összpontosít, amelyeket helyi termelők alapanyagaiból készítenek. Ellátogathat a Lola étterembe is, amely főként egészséges, könnyebb (diétásabb) ételeket kínál, ahonnan mesés kilátásban lesz része a kastélyparkra.

Látogassa meg a lobbyban található hangulatos Atrium Lounge-t vagy az elegáns Vestibül bár-t, ahol egy csésze finom kávét vagy kedvenc italát is elfogyaszthatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyöngyszeme az óriási, 3 emeletes Vital Spa, amelynek teljes területe 2800 m². Töltődjön fel a fedett és szabadtéri medencében vízeséssel és masszázsfúvókákkal, utána felmelegedhet a Rhön szaunában, a rusztikus szaunában, valamint a gőz- és gyógynövényfürdőben. Pihenjen a szálloda napozóterasszal ellátott nagy kertjében (4000 m²), vagy a privát Rhön Loft Spa-ban, az aktívabb vendégeket pedig a Vital Sport Fitness Center várja. A wellnessélményt fokozhatja, ha igénybeveszi a relaxáló vagy gyógykezelések egyikét, kipróbálhat egy jógaórát vagy más érdekes tevékenységet is.

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Dorint Resort & Spa Bad Brückenau ****

Heinrich-von-Bibra-Strasse 13 , Bad Brückenau
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
fürdő
Étterem
Játszótér
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
10 km