Lélegzetelállító szlovén természet, pihenés és luxus gourmet élmények, mi mást is kívánhatna egy tökéletes pihenés alkalmával? Töltődjön fel a Forest Hotel Videc *** szállodában, amely mindössze 300 m-re található a legközelebbi síközponttól. Egy kirándulással töltött nap után a szálloda wellness-részlege tökéletes pihenést biztosít, valamint utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban is része lesz.

A szálláshelyről

A Forest Hotel Videc *** a Pohorje Village Wellbeing Resort része, amely a szlovéniai Pohorje hegyi településen, Maribor közelében található. Az üdülőhely 4 szállodából áll, amelyek az erdők közepén, 1050 méterrel a tengerszint felett helyezkednek el.

Ha a környéket szeretné felfedezni, látogasson el a Fekete-tóhoz (16,4 km), majd folytassa útját az Osankarica (21 km) menedékházhoz. Egy másik érdekes útvonalon a Skalce vízeséshez (3,6 km) juthat, amely 16 m-es magasságával a környék egyik legnagyobb vízesése. Meglátogathatja a Malý és Velký Šumik vízeséseket (15 km) is, amelyek az erdő közepén rejtőznek. Nem érdemes kihagyni a gyönyörű Lovren-tavak (29 km) meglátogatását sem, amelyek mintegy 20 kis tóból és mocsárból álló hálózatot alkotnak és Szlovénia legnagyobb tőzeglápjait alkotják.

Ha inkább a városokat fedezné fel, látogasson el Mariborba (18,3 km), Szlovénia második legnagyobb városába. Pohorjéból drótkötélpálya is indul, így útközben gyönyörű kilátásban is gyönyörködhet. Feltétlenül nézze meg a Maribori várat, amely közvetlenül a városközpontban található és jelenleg a Maribori Regionális Múzeumnak ad otthont. Maribor különösen híres borairól, így ha itt jár érdemes megnéznie például az Öreg Szőlőházat, valamint a hatalmas Vinag Pincészetet, amelynek területe mintegy 15 km².

A téli sport kedvelőinek jó hír, hogy a legközelebbi sífelvonó mindössze 300 méterre található, ami a Mariborsko Pohorje síközpont-hoz tartozik, amely a legnagyobb Szlovéniában. Itt meghódíthatja Európa leghosszabb kivilágított sípályáját (7 km), vagy felfedezheti a további 35 km különböző nehézségű sípályákat is. A síközpontban természetesen sífutópályák és síiskola is van. A melegebb hónapokban kipróbálhatja a Bike Park kerékpárútjait (3,6 km) vagy a PohorJet bobszánt (3,9 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz. Minden szoba (kb. 25 m²) privát fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik, ahonnan a gyönyörű szlovén hegyekre nyílik kilátás. A szobában 2 egyszemélyes ágy található, amelyek franciaággyá is alakíthatók, valamint 1-2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így a szoba akár 4 fő számára is alkalmas lehet. A szoba felszereltségéhez egy asztal is tartozik székekkel, valamint rengeteg tárolóhely és természetesen WiFi-kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Természetesen a luxusnyaralás nem nélkülözheti az ínyencélményeket. A szálloda éttermében egy bőséges büféreggelivel várják, majd ebédre az étlapról választhat, este pedig a vacsorát ismét svédasztalos formában szolgálják fel. Az étterem konyhája a különlegességekre és a hagyományos receptekre összpontosít, főként friss, helyi alapanyagokat használva. A kedvelt ételek közé tartozik a gomba-, tök- vagy marhahúsleves, a porcini gombaragu és a házi készítésű sajtgombóc.

A hangulatos lobby bárban a nap bármely szakában szívesen készítenek Önnek egy csésze teát, kávét vagy koktélt, valamint házi készítésű palacsintát és egyéb finomságokat is. Ha kedve támad, az ételt a szabadban is elfogyaszthatja, csak rendelje meg a piknik kosarat, amely házi készítésű limonádékat, sajtokat és felvágottakat, friss péksüteményeket, gyümölcsöket, desszerteket és egyéb finomságokat tartalmaz.

A gasztronómia szerelmesei elmehetnek gyalog vagy kerékpárral egy gasztronómiai túrára Pohorje környékén, ahol felkereshetik a legjobb helyi élelmiszertermelőket és megkóstolhatják a házi készítésű termékeiket. Kezdje a túrát a szálloda recepciójánál, ahol megkapja a helyek listáját és egy térképet, hogy könnyebben eligazodhasson a környéken.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda WellNest wellness-részlegében, ahol kipróbálhatja a medencét, vagy a fűtött pezsgőfürdőt (34°C) is. A szaunavilágban különböző szaunák várják, mint például a finn szauna (90°C), kromoterápiás szauna (75°C), török gőzfürdő (45°C), aroma gőzfürdő (50°C), hammam szauna, valamint jégbarlang, Kneipp-medence és tepidárium nyújt teljes kikapcsolódást. Pihenjen a hegyekre néző napozóteraszon. A medencében és a szaunákban való kikapcsolódást tökéletesen kiegészíti a masszázsok és kezelések sokféle kínálata. Próbáljon ki például egy teljes testradírozást, vagy egy fájdalomcsillapító masszázst.

Forest Hotel Videc ***

Forest Hotel Videc ***

Hočko Pohorje 127 , Pohorje
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
5 START d.o.o. Cégjegyzékszám: 6324886000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
8,9 km
Busz megálló
3,6 km
Aquapark
16,4 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
3,6 km