Látogasson el a szlovéniai Zgornje Gorje-be és szálljon meg a Hotel Pokljuka ***-ban. A Triglav Nemzeti Park gyönyörű természetével körülölelt szállodában tökéletes pihenésben lesz része, de a túrázás és kirándulás szerelmesei is felfedezhetik a környéket. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggelivel várják, megadva a kellő energiát egy élményekkel teli naphoz. A legközelebbi sípálya mindössze 500 méterre található. Egy kis testmozgásra vágyik az edzőteremben, szeretné felfedezni a környék szépségeit, vagy csak egy kicsit lazítani a szaunában? Mindezt itt megteheti, ráadásul 18 év alatti gyermekek ingyenesen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A Hotel Pokljuka ***, Zgornje Gorje településen található, közvetlenül Szlovénia gyöngyszemének - a Triglav Nemzeti Park - szívében. Fedezze fel ezt a gyönyörű természetet, ahol változatos programok várják. Párok, családok, baráti társaságok egyaránt megtalálják a nekik legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Fedezze fel kerékpárral a Planina Zajamnikit (6 km). Útközben ellátogathat az alig 10 fős Goreljek (1,4 km) faluba és más környező hegyi falvakba is, miközben megcsodálhatják a lélegzetelállító panorámát és a környező Bohinji-tavat is. A túrázás szerelmesei számára a közeli Blejska (5,6 km) 1630 m-en, vagy az Uskovnica (9,6 km) kínál felfedezni valót, ahonnan mesés kilátás nyílik a környező rétekre.

Hódítsa meg a Goreljek tanösvényt (500 m). A Bled környéki népszerű Vintgar-szurdokot mindenki ismeri, a városkától 7 km-re, a Pokljuka-plató keleti szélén lévő vad, gigantikus sziklafalak közé szorult száraz szurdok a Pokljuka soteska, viszont igazi rejtett kincs. Szintén érdekes kis túra lehet a "sajtösvény", amely a Zajavornik-hegyen (3 km) található kunyhóhoz vezet, ahol hagyományos tejtermékeket állítanak elő. Télen a síszerelmesei a szálloda melletti sípályát is felfedezhetik, vagy meghódíthatja a közeli Jelka (450 m) síterepet is.

Hol fogok aludni?

Az erkély nélküli kétágyas szoba két kényelmes ággyal (200x90 cm) íróasztallal, síkképernyős TV-vel és tárolóval van felszerelve. A szoba hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával és természetesen WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. A szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A kétágyas szoba erkéllyel felszereltségében megegyezik az előző vátozattal, de egy erkéllyel is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a vidékre. A szobában két ágy, íróasztal, TV, tárolóhely, fürdőszoba hajszárítóval és WiFi csatlakozással várja a vendégeket. Ebben a szobában is van lehetőség pótágy elhelyezésére.

A háromágyas szoba erkéllyel összességében nagyobb, és az erkélyen túl egy kis előszoba is tartozik hozzá tárolóhelyiséggel. A három ágy mellett, pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Hajszárítóval ellátott fürdőszoba, TV, íróasztal és természetesen WiFi hozzáférés áll rendelkezésre.

Az erkélyes családi szoba egy előszobából, fürdőszobából és két különálló szobából áll. Az egyikben két ágy (amelyek összenyithatók), a másikban pedig egy egyszemélyes ágy található, amelyben pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Mindkét szobából kimehet az erkélyre, ahonnan mesés panorámában lesz része. Továbbá TV-vel, egy íróasztallal és természetesen wifi hozzáféréssel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napját egy gazdag svédasztalos reggelivel. Az ebéd és a vacsora a klasszikus étlapról rendelhető, amelyen helyi ételek, nemzetközi specialitások, valamint finom házias finomságok is szerepelnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az egész napos aktív testmozgás után jól fog esni a pihenés a szálloda földszintjén található szaunában, ahol felmelegítheti testét és feltöltődhet. Próbálja ki a finn és infraszaunát, melyek használatához a recepción előzetes foglalás szükséges.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek kipróbálhatják a kültéri játszóteret és a fedett gyermeksarkot is, valamint igény esetén kiságy is bérelhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda egy igazi paradicsom lesz az aktív sportok szerelmesei számára. Próbálja ki a fitnesztermet vagy a kültéri kosárlabdapályát, valamint a szállodában sportfelszerelés-kölcsönzésre is van lehetőség, például hegyi kerékpárokkal, sí- és sífutófelszerelésekkel vagy szánkókkal, de saját kerékpárját vagy síléceit is tárolhatja a szállodában. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor vegyen részt barátaival egy darts-, biliárd- vagy csocsó-partin.

Hotel Pokljuka ***

Hotel Pokljuka ***

Goreljek 103 , Zgornje Gorje
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
DR ŠPORT d.o.o. Cégjegyzékszám: 7184263000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/nap
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
18 km
Busz megálló
8,5 km
Sípálya
0,5 km