Merüljön el a gyönyörű szlovén természetben, és élvezze a Triglav Nemzeti Parkban töltött kirándulást, ahonnan újjászületve térhet vissza. A környezetbarát Hotel Boka ***-ban regionális termékekből készült ízletes reggelivel készülhet a kalandokban gazdag napra, ami után a finn szaunában pihenhet, ahonnan pazar kilátás nyílik a környező tájra. Ráadásul csak néhány lépésre száll majd meg az Isonzó-folyótól, és a legszebb kirándulóhelyek is könnyen elérhetőek lesznek.

A szálláshelyről

A Hotel Boka *** Srpenicában, az Isonzó folyó partján található, mindössze egy rövid sétára a híres Triglav Nemzeti Parktól. A szálloda ideális kiindulópont ahhoz, hogy a saját szemével fedezze fel a híres szlovén természet legjavát. Az aktív kikapcsolódást kedvelők élvezni fogják majd a hegyi túrákat, a raftingot valamint a kenuzást, a kajakozást vagy az olyan adrenalinban gazdag sportokat, mint például a siklóernyőzés.Ha pedig a kalandok helyett inkább a nyugalmat keresi akkor, nem fogja megbánni ha csak könnyed sétákra és kirándulásokra indul ahova akár gyermekei is elkísérhetik.

Vegye az irányt például a Napoleon híd (15,3 km) és a Kozjak vízesés (16,4 km) felé. Ha pedig a legközelebbi látnivalókra kíváncsi akkor látogasson el Virje vízeséshez (5 km) és vagy csak járja be Boka (450 m) csinos utcáit. Akárhogy is dönt a smaragdzöld Isonzót teljes szépségében csodálhatja majd meg. Szeretne madártávlatból rálátni a Triglav Nemzeti Parkra? Akkor kapaszkodjon fel a Szlovénia egyik legmagasabb hegycsúcsára. a Mangartra (25 km). A téli sportok szerelmesei pedig nem hagyhatják a Kanin (5 km) síközpont felkeresését, ami Szlovénia legmagasabban fekvő síterepe. A közeli Encijan síterepet (15,6 km) is kipróbálhatja, vagy a határon túli olaszországi lejtőket is meghódíthatja a Sella Nevea (35,8 km) és a Conca Prevala (36,3 km) síközpontokban.

Ha a nyári kánikulában egy kis felfrissülésre szomjazik, akkor a közelben lévő Predil-tóhoz (26,7 km) érdemes kiruccannia. Ha pedig ott jár, szánjon egy kis időt a közeli, egykori katonai bunker, a Batteria di Sella Predil erőd (23,2 km) megtekintésére is. További katonai emlékeket pedig a Kluze (11,6 km) és a Hermann (10,2 km) erődben találhat, amiket között egy izgalmas alagúton keresztül járhat majd át. Ha pedig még mindig nem elég a történelmi hangulatból akkor várja Önt az I. világháború szabadtéri múzeum, a Ravelnik (8,5 km).

Hol fogok aludni?

Szállását a kényelmes és modern alpesi stílusú szobák egyikében foglalhatja el. A szobákban klímaberendezés, okos televízió, WiFi kapcsolat, minibár és saját fürdőszoba áll rendelkezésre.

  • A Kétágyas szoba alapterülete 20 m², és választása szerint az erdőre vagy a hegycsúcsokra nyíló kilátással varázsolja el Önt. A kényelmet egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, illetve íróasztal és a pótágyként is használható kanapé biztosítják.

  • A Deluxe szoba 50 m² alapterületű és az Isonzó völgyére valamint a Triglav Nemzeti Parkra néző kilátást nyújtó erkéllyel is rendelkezik. A kényelemről egy franciaágyon, egy íróasztalon és egy kanapéágyon kívül egy SPA kád is gondoskodik.

  • A Családi szoba 50 m²-es, és 2 franciaággyal valamint egy kanapéággyal rendelkezik. Az erkélyről az Isonzó völgyére és a Triglav Nemzeti Parkra nyílik kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Nincs emlékezetes üdülés gazdag gasztronómiai élmények nélkül. Szerencsére szálloda regionális termékekből készült, pazar büféreggelijével indíthatja majd a napot, később pedig a Boka Forest Bistro-ban kóstolhatja végig az Isonzó-völgy minden ízét, a helyi alapanyagokra épülő szezonális menünek köszönhetően.

Étvágyát szó szerint a nap 24 órájában kielégítik, hiszen amikor csak kedve tarjta betérhet a hotel "kóstolósarkába", ahol házi készítésű gyógyteát, friss gyümölcsöt vagy akár hagyományos recept szerint sütött süteményeket is kipróbálhat. Ne felejtse el megkóstolni a helyi borokat sem, a szálloda több regionális borászattal is együttműködik, így kiváló választékkal szolgálhat vendégeinek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A forró szaunában és a lélegzetelállító kilátással rendelkező relaxációs részlegben azonnal elfelejti majd mindennapi gondjait. Ezen felül környező természet rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Jógázzon például a folyó parton, meditáljon a vízesés mellett, vagy töltődjön fel a nyugodt erdőben.

Hotel Boka ***

Hotel Boka ***

Žaga 156a , Srpenica
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Saša Vranješ Cégjegyzékszám: 6866123000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
24 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6,5 km
Busz megálló
55 m
Sípálya
3,9 km
Sífutás
32 km

Utazási tippek

Triglav Nemzeti Park

Triglav Nemzeti Park Utazási tipp

A Triglav Nemzeti Park Szlovénia büszkesége, amelyet a túrázás szerelmeseinek mindenképpp meg kell látogatniuk. A Júliai-Alpok régiójában minden sarkon természeti csodák bukkannak fel. A sziklás hegycsúcsok, az azúrkék folyómedrek és mély erdőknek köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha egy tündérmesében járna. A nemzeti park érintetlen tájai lehetőséget kínálnak magashegyi túráktól kezdve az egyszerű sétákig .

Szlovénia és a nemzeti park az adrenalin sportok hazája, így kipróbálhatja a river raftingot, a canyoningot, a siklóernyőzést vagy a via ferrátát. Az aktív nyaralást összekapcsolhatja a pihenéssel is, felfedezheti a termálfürdőket és kikapcsolódhat a wellness-részlegben. De nem csak nyáron akad itt szórakozái lehetőség. A hó megérkeztével a terület a lelkes síelők, sífutók és snowboardosok paradicsomává válik.

Mit nem szabad kihagyni a Triglav Nemzeti Parkban?

  • Vintgar-szurdok
  • Savica-vízesés
  • Bled városa és tava, valamint a Bledi kastély
  • a Bohinj gleccsertó
  • a Mostnice folyómeder
  • Vogel-hegy és síterep
  • a Soca folyó forrásai
Bovec
Bovec
Kozjak vízesés
Kozjak vízesés
Boka vízesés
Boka vízesés