Élje át élete hegyvidéki üdülését a festői Tirolban, tele tevékenységekkel és pihenéssel! Irány a varázslatos Hotel zum Lamm ***, ahol bőséges büféreggeli, modern wellnessközpont és látványos kilátással rendelkező szobák várják. Ezen kívül használja ki az Area 47 szabadtéri park adta lehetőséget vagy azt, hogy a szállodának köszönhetően boulderezhet is.

A szálláshelyről

A családi tulajdonban lévő Hotel zum Lamm *** a festői Gurgltal-völgyben található, ahol a tiroli természet és az egyedülálló hegyvidéki hangulat öleli körbe. A helyszín minden évszakban kínál valamit az odautazóknak, így ideális a lelkes túrázók, valamint a téli sportok és a zavartalan pihenés szerelmesei számára is.

Tegyen egy sétát a Rosengartenschlucht (3,6 km) környékén, amelyet Tirol egyik legszebb turistalátványosságának tartanak, vagy túrázzon a Starkenberg panorámaút mentén, amely a Gurgl és Oberinntal völgyén keresztül vezet, de nem bánja meg azt sem ha elgyalogol a Happi's (1,4 km), a Karröster Alm (11,6 km) és más hegyi hüttékhez. Fáradozásait a lenyűgöző kilátás és regionális finomságok megkóstolása jutalmazza majd.

A számos kerékpárutat és hegymászóhelyet is kihasználhatja. Az igazi adrenalinfüggőknek nem szabad kihagyniuk az Area 47 (16,5 km) szabadtéri parkot, ahol egy óriási szabadtéri vízi park, a világ legmagasabb kötélközpontja, egy földalatti barlang- és alagútrendszer, rafting, vízi katapult és sok más látnivaló várja a látogatókat.

Télen pedig ne hagyja otthon síléceit. A sífutók a környéken több tucat kilométernyi gondozott pályán tesztelhetik ügyességüket, míg a síelők több világszínvonalú síközpont szolgáltatásait választhatják: Pitztaler Gletscher (42,7 km), Rifflsee (41,5 km), Hochzeiger (20,6 km) és Imster Bergbahnen (5,5 km). Ráadásul a terület kiválóan alkalmas hótalpas túrázásra is.

Hol fogok aludni?

Foglalja eredeti tiroli stílusú szobáját, amiben franciaágy, fürdőszoba és WC, hajszárító és piperecikkek, valamint telefon és síkképernyős TV található.

  • A Kétágyas "Dorfblick" szobát franciaággyal és ülősarokkal rendezték be. A szobához erkély is tartozik, ahonnan kilátás nyílik a tiroli hegyekre.

  • A Kétágyas "Bergblick" szoba franciaággyal és ülősarokkal ellátott asztallal rendelkezik, egyes szobákhoz pedig még erkély is tartozik. A kilátás Tarrenz történelmi központjára nyílik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Merüljön el a tiroli kulináris élvezetekben, és kényeztesse magát a Restaurant zum Lamm legfinomabb fogásaival. Az étterem igyekszik minden étel esetében magas minőségű, elsősorban regionális és szezonális alapanyagokat használni. Így a személyzet Tirol legjavát szolgálja fel a vendégeknek.

Az étkezés vagy egy pohár finom bor élvezetét az étterem napfényes teraszáról nyíló csodálatos kilátás fokozza.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda földszintjén található a nyugalom csodálatos oázisa, ahol zavartalanul kapcsolódhat ki. A wellness részlegben finn szauna, gőzszauna, infraszauna, szabadtéri faszauna, panorámás relaxációs szoba, Kneipp-taposó, napozóágyak és egy panorámás fitneszterem található. Kényeztetheti magát a masszázsok egyikével vagy igénybe veheti egy személyi edző szolgáltatásait is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyugodtan hozza el négylábú kedvencét, hiszen a szállodában a kutyákat szívesen látják. Engedje, hogy hűséges barátja élvezze a kutyatusfürdő, a mancs-törlőkendők, a kutyamedence, a tálak és a sétáltatótáska előnyeit, felár ellenében pedig kutyatápot, sétáltatót vagy kutyatrénert is igényelhet számára.

A szálloda a motorosok számára is olyan extra szolgáltatásokkal készül, mint a szárítóhelyiség, a zárható garázs és a kompresszor használata. Sőt szükség esetén egy alapvető szerszámokkal ellátott műhely is rendelkezésükre áll.

Hotel zum Lamm ***

Hotel zum Lamm ***

Hauptstrasse 5 , Tarrenz
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Előadóterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
19 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
1 km

Utazási tippek

Bajor Alpok

Bajor Alpok Utazási tipp

A bajor Alpok számtalan természeti szépséget és tevékenységet kínál. A környék egyik legszebb hegyvidéki tája a Berchtesgadeni Nemzeti Park, amelyet a Watzmann-hegy ural. A hegyvonulatok közötti völgyben található Németország legmélyebb tava, a Königsee. Itt hajókirándulást tehet a Szent Bartholomä-templomhoz. Egy másik népszerű terület Ruhpolding, a biatlon bölcsője a Chiemgau Arénával. Ideálisak a feltételek a téli sportokhoz, a nyári hónapokban pedig a túrázók és a kerékpárosok számára.

Milyen más gyöngyszemeket kínál még a Bajor-Alpok?

  • Bad Reichenhall fürdőváros
  • Zugspitze - Németország legmagasabb hegye
  • Az AlpspiX kilátóterasz
  • Látogasson el a Sasfészek, a Chiemsee vagy a Herrenchiemsee kastélyhoz is.

Bajorországban gasztronómiai élmények is várják. A hegyi kunyhókban helyi sajtok, kolbászok, házi perecek és még sok más frissítővel várják a vendégeket.

További információ
Lovaglás Tirolban
Lovaglás Tirolban
Rifflsee tó
Rifflsee tó
Seefeld
Seefeld