Szállások Ausztria hegységeiben

Tudta, hogy Ausztria a korlátlan lehetőségek országa? Itt minden évszakban élvezetes kirándulás vár Önre! Nyáron a túrázást és a hegyi kerékpározást élvezheti, télen pedig a hófödte lejtők várják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 44 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ausztriai Gasthof Mentenwirtben panziót. A szállás egy csodás kis osztrák hegyi falu közepén található, de a szlovák személyzetnek köszönhetően szinte otthon éreztük magunkat. A szobánk kényelmes volt, a félpanziós ellátás pedig nagyon finom. Külön kiemelném a recepciós kedvességét, remek tippeket adott a környékbeli látnivalók felfedezéséhez, kirándulásokhoz és nagyon segítőkész volt. Az utalvány egyik nagy előnye volt, hogy járt a csomagunkhoz egy kedvezményekre jogosító Lungau Card, amellyel a környékbeli látnivalókhoz ingyenes belépőket és felvonójegyeket kaptunk.”

Eva Prcínová
Eva Prcínová
Marketing csapat


Egy ausztriai üdülésből mindig felejthetetlen élményekkel térhet haza. Akár kedvesével, akár az egész családdal érkezik, egy percig sem fog unatkozni.

Mire számíthat Ausztria hegységeiben?

A nyári időszakban Ausztria a jól karbantartott kerékpár- és túraútvonalakkal várja a látogatókat, akik útjuk során mesés hegyeket és szurdokokat fedezhetnek fel miközben Karintia vagy az Alpok elragadó látványában gyönyörködhetnek. Ekkor érdemes felkeresni az ország hegyvidéki tavait is, amik közül nem egyben fürödni is lehet. A fullasztó kánikula idején nincs ennél frissítőbb tevékenység.

A tél Ausztriában a téli sportoké. Tapasztalja meg Ön is milyen a világ legjobb síközpontjaiban síelni, amiket olyan gyönyörű hegyeken találhatóak, mint a Tauplitz. Az osztrák síterepekre jellemző, hogy igyekeznek minden vendégük igényét kiszolgálni, így bátran látogathatják őket a kezdő és a haladó síelők is. A hegyvidéki városokban modern felvonók segítik a téli sportok szerelmeseit, hogy minél hamarabb a síterepre érjenek, így marad majd elég idejük, hogy felfedezzék a kiváló éttermeket és élénk éjszakai életet.

Ha szeretne még többet inspirálódni az ausztriai kirándulás előtt, olvassa el cikkünket, amiben igyekeztünk összegyűjteni az ország legjobb látnivalóit.