Vegye az irányt a mindig csodálatos Tirol felé, és szálljon meg a stílusos Hotel Bruggwirt ****-ben. A kiváló elhelyezkedésű szállodában nagyszerű reggeli, fürdőbelépő, szaunák és számos kedvezmény várja. Ráadásul számos remek síterep is található a közelben.

A szálláshelyről

Az ausztriai Tirolban, az Alpok közelében található Hotel Bruggwirt **** kiváló kiindulópontként szolgál a csodás környék felfedezéséhez. Vegye például az irányt a Steinplatte-csúcsa (17,2 km) felé, ahol elmerülhet a gyönyörű vidékre nyíló panorámában. Vagy látogasson el a Pillersee-tóhoz (18,9 km), amely ragyogó kék víztükrével minden arra járót elvarázsol.

Fedezze fel a Saalach völgyét (30,7 km) is, ahol a Lofer- és a Leogang Steinberg-masszívum és az olyan nagyszerű barlangok várják a felfedező kedvűeket, mint a Vorderkaser (33,6 km) a Seisenberg (34,7 km), vagy Lamprecht-barlang (33,2 km). Ha pedig a műemlékek megszállottja, felkeresheti a 16. századi Tratzberg várát (70 km), vagy Kufstein katonai erődjét (39,7 km).

A télen érkezőknek jó hír, hogy a szálloda közelében remek síterepek üzemelnek, amik több mint 200 km sípályával (46 kék, 32 piros és 18 fekete), több mint 60 hüttével és 70 km gondozott sífutó pályával várják a téli sportok szerelmeseit.

De a közeli Kitzbühel üdülőhelynek (10,1 km) köszönhetően nyáron sem marad programok nélkül. Például 4 luxuspályán golfozhat, kipróbálhatja a siklóernyőzést, vagy kedvére barangolhat a számos túra- és kerékpárútvonalon. Ezek legtöbbször a Swarzsee (11,5 km) és a Going (6,2 km) üdülőhelyekre vezetnek. A hőságben inkább mártózna egy jót? Ebben az esetben látogassa meg a Panorama-Badewelt (350 m), a Jochberg (19,8 km) és az erdő közepén található Bichlachbad (4,7 km) fürdőhelyeket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Restaurant Platzhirsch @ Bruggwirt étterem regionális specialitásokkal várja. Az ételek elkészítésénél a fenntarthatóságra, a helyi és szezonális alapanyagokra, valamint az organikus termékekre helyezik a hangsúlyt. Így minden napot házi kolbászokkal és tejtermékkel, friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, valamint egyéb finomságokkal indíthat. Ha pedig megszomjazik, szürcsöljön el egy frissítő italt, vagy egy pohár bort a hangulatos bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

Lazítson egy jót a hotel kicsi, de hangulatos wellnessrészlegének finn szaunájában, gőzfürdőjében, vagy infraszaunájában. A szaunázás után pedig pihenjen meg a fűtött nyugágyakkal felszerelt relaxációs szobában, vagy a teraszon. Kikapcsolódását egy csodálatos relaxáló masszázzsal teheti igazán tökéletessé.

Hotel Bruggwirt ****

Hotel Bruggwirt ****

Kaiserstraße 18 , Sankt Johann in Tirol
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Bruggwirt BetriebsGmbH Cégjegyzékszám: FN553384a


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
19 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
45,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,4 km
Sípálya
0,9 km
Sífutás
0,5 km

Utazási tippek

Kitzbühel nyáron

Kitzbühel nyáron Utazási tipp

A Kitzbühel a világ egyik leghíresebb síközpontja, de a hó elolvadása után is van mit kínálnia. Nyáron ez a tiroli régió rengeteg lehetőséget kínál az alpesi túrázásra. Túrázhat a hegygerincen, túrázhat a hegyekbe vagy egy panorámakörúton. Az egyik legjobb kilátást nyújtó útvonal a a Kitzbüheler Hornon átvezető útvonal, ahol 360°-os kilátás nyílik a hegyvidéki tájra. Kirándulhat a Hahnenkamm-hegyre, a Schwartzsee-tóra vagy a Chateau Lebenbergre is. A felvonókkal nagyszerű kilátásokhoz juthat, és rengeteg energiát takaríthat meg.

Az aktív élmények azonban ezen a területen csak a hegyi túrázással kezdődnek. A nagyszerű kerékpárutakon kerékpárral is felfedezheti a gyönyörű helyeket. Legyen bevállalós és hódítsa meg a hegyi kerékpáros lejtőket, vagy tekerjen fel a dombokra e-bike-on. Aki pedig inkább a szabadidős szórakozást keresi, élvezze a négy golfpályát. Ha megunta a sportot, értékelni fogja a kiváló konyhát, ahol a hagyományokra és a hitelességre helyezik a hangsúlyt.

Kufstein városa
Kufstein városa
Kaprun gleccser
Kaprun gleccser
Kaiserbad Ellmau termálfürdő
Kaiserbad Ellmau termálfürdő