Régóta szerette volna felfedezni Prága nevezetességeit? A Hotel A&O Prague Rhea-tól mindössze 3 percre található buszmegálló, így könnyen eljuthat a város bármely pontjára. A szállodában világos, modern szobákban fogják elszállásolni, az étteremben pedig büféreggelivel várják. Ha családdal szeretne érkezni akkor jó hírünk van, hiszen a csomagunk részeként mindez két 17,9 év alatti gyermeknek ingyenes.

A szálláshelyről

A modern Hotel A&O Praha Rhea Prága Strašnice városnegyedében található, mindössze 200 méterre a Zborov megállóhelyétől. A Prágában található látnivalókhoz vezető villamossal mindössze 20 perc az út.

Hol fogok aludni?

Szállás modern, praktikusan berendezett dizájnszobában. A szoba felszereltsége: TV, WiFi csatlakozás és saját, zuhanyzós fürdőszoba. A szálloda lifttel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A büféreggelit a szálloda étkezőjében és társalgójában szolgálják fel. Igénybe veheti a szálloda snackbárját is, amely a nap 24 órájában nyitva tart.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda gyermeksarokkal rendelkezik. A közelben egy nagy park található, sok körhintával, hintával és más szórakoztató játékokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A színes épületben mindent megtalál, amire szüksége lehet, beleértve egy ATM-et, mosókonyhát mosógéppel és szárítóval, előcsarnokot íróasztallal és asztalifoci lehetőséget.

A&O Praha Rhea

A&O Praha Rhea

V Úžlabině 3068/19 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Allegro Vouchers s.r.o. Cégjegyzékszám: 24655236


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 250 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7,2 km
Busz megálló
0,2 km