Élvezze Európa történelmi városának varázslatos hangulatát. Pihenjen a TOP HOTEL Praha **** -ban, ahol Executive vagy Superior szobák közül válogathat, és bőséges félpanziós ellátásban lesz része, valamint tartózkodása alatt korlátlan hozzáférése lesz az úszómedencéhez, pezsgőfürdőhöz és a finn szaunához is.

A szálláshelyről

Ahogy a neve is sugallja, a TOP HOTEL Praha **** Csehország fővárosában található. A szálloda 2021-ben megnyerte a Csehország legnépszerűbb szállodája címet (Czech Hotel Awards), így biztos lehet benne, hogy a legjobb környezetet és szolgáltatást nyújtja. A szállodát freskók, ólomüveg, sárgaréz csillárok, szökőkutak és számos eredeti festmény díszíti. A recepción Nepálból importált ónix kőlapokból készült díszek fogadják Önt, valamint a szállodában Jadran Šetlík cseh fotós szobrait és alkotásait is megtalálja.

Hol fogok aludni?

Az Executive szobák (kb. 45 m²) franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy kádas privát fürdőszobával rendelkeznek. A szobában maximum 2 pótágy fér el.

A Superior szobák (kb. 45 m²) pótágyazhatóak, így pároknak, vagy családosoknak is kitűnő választás lehet. A szobában egy franciaágyas hálószoba vagy két különálló ágy, egy íróasztal, egy fürdőszoba káddal és egy másik fürdő zuhanyzóval található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda 4 étteremmel és 3 bárral rendelkezik, ahol a vendégek kipróbálhatják a tradícionális cseh konyhát, valamint a nemzetközi ételeket is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy fárasztó nap után lazíthat a szálloda wellness-részlegében, ahol egy beltéri medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát és egy szoláriumot is talál. Felár ellenében kényeztetheti magát egy pihentető vagy thai masszázzsal is. Vizes élményekért kipróbálhatja az aqua aerobikot, ami után felfrissülhet a Wellness bárban.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Érdemes megtekinteni a szálloda egyedi japán kertjét, amely gyönyőrű ritka fáival, tavával és szökőkútjával várja az idelátogatókat.

Top Hotel Praha ****

Top Hotel Praha ****

Blažimská 1781/4 , Praha 4 - Chodov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Top Hotels Group a.s. Cégjegyzékszám: 26443392


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 140 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
fürdő
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
8 km