Vonuljon el a mindennapok zajától a Dél-morvaországi Šatov faluban, ahol megkóstolhatja a régió híres nedűit. Ízletes félpanziós ellátás is várja a vendégeket a tartózkodás teljes idejére, korlátlan folyóbor fogyasztás és finom borkorcsolyák. Látogatásakor kiránduljon el Znojmó történelmi városába vagy a Podyjí Nemzeti Parkba.

A szálláshelyről

A Šatovské Lípy Panzió a Csehországi Dél-Morva régió egy hagyományos kis bortermelő falujában található, az osztrák határtól csak 1,5 km-re. Látogatásakor túrázzon, vagy kerékpározzon a csodás szőlőültetvények között, vagy fedezze fel a csodás Podyjí Természetvédelmi Területet (3 km) és Znojmo történelmi városának központját (11 km).

Hol fogok aludni?

Szállás a egy kényelmesen berendezett szobában lesz, amely televízióval, hűtőszekrénnyel, ülősarokkal, pótággyal, WiFi-csatlakozással és privát fürdőszobával is fel van szerelve az Ön kényelmének érdekében.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az autentikus hangulatú étteremben svédasztalos, vagy felszolgált formában fogyaszthatja el a reggelit, amelynek gazdag kínálata lendületet ad a napkezdéshez. Este háromfogásos vacsora várja, amely méltó befejezése egy aktív napnak. A panzió saját borospincéjében a helyi borok vásárlása mellett, részt vehet egy sommelier által tartott borkóstolón is, ahol megismerheti a Dél-morvaországi régió zamatos tételeit.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek számára egy gyermeksarok és egy játszótér is rendelkezésre áll.

Penzion Šatovské Lípy

Penzion Šatovské Lípy

Šatov 329 , Šatov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
AHARF s.r.o. Cégjegyzékszám: 25336011


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
33 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
33 km