Pihenjen velünk Bořeticén a pazar háromcsillagos Hotel Kraví Hora szállodában, ahol választhat, hogy szobában, vagy apartmanban szeretne-e megszállni. Élvezze a borospincékkel és wellness élményekkel teli pihenést.

A szálláshelyről

Válassza a Hotel Kraví Hora szállodát, amely 3 különböző szállodai épületből áll, és Morvaországban, Bořetice városában található. A térség a borkedvelők körében közismert, hiszen számtalan borospincével találkozhatunk itt. Maga a szálloda 290 borospince területén épült, így az első kirándulása valószínűleg az egyik pincébe vezet majd. A szállodától 1,5 km-re sífelvonóval, fürdővel és paintball pályával rendelkező központ található. Amennyiben hosszabb kirándulás után vágyakozik, úgy látogassa meg a mandula ültetvényeiről híres Hustopečét (10 km), a Lednice–valticei kultúrtájat (20 km) és a Pálava Tájvédelmi Körzetet (20 km).

Hol fogok aludni?

A rusztikus stílusú Hotel I és a modern stílusú Hotel II szobái LCD televízióval, WiFi kapcsolattal, légkondicionálóval (kivéve az akadálymentesen kialakított szobát), hűtőszekrénnyel, széffel és zuhanykabinnal ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

A kényelmes apartmanoknak otthont adó Hotel III a halastó melletti mezőn épült, így a gyönyörű kilátás garantált. Az apartmanok felszereltsége azonos a Hotel I és II szobáival, a fürdőszoba viszont különleges, csiszolt mészkővel lett borítva.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggelihez, ebédhez és a vacsorához a szálloda étterme teremti meg a kellemes hangulatot, ahol elsősorban a hagyományos ízek dominálnak, de az egészséges életmódot élők sem fognak csalódni. A sommelier által kiválasztott minőségi borok sem hiányozhatnak a fogások mellől.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlege finn aromaszaunával, tengeri éghajlatú gőzfürdővel, pezsgőfürdős káddal, fűtött nyugágyas tepidáriummal és nyugtató zenével várja vendégeinket. A tökéletes kikapcsolódást pedig egy csodás masszázs teheti teljessé.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda területén a kiváló borospincén kívül multifunkciós pálya is található, amely éjjeli megvilágítással és sportszer kölcsönzővel is rendelkezik.

Hotel Kraví Hora ***

Hotel Kraví Hora ***

Bořetice 510 , Bořetice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Kraví Hora s.r.o. Cégjegyzékszám: 25583646


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,8 km
Aquapark
33 km
Sípálya
50 km