Szeretne feltöltődni gyönyörű természeti környezet és jó borok társaságában? Akkor a csehországi Dél-morvaország régióban található Pálava Panzió a tökéletes választás. Ízletes félpanziós ellátásban lesz része, és egy este, korlátlan folyóbor fogyasztás is várja. Látogatásakor érdemes kirándulnia a Pálavské vrchy magasföldön és felfedezni a közelben található UNESCO műemlékeket.

A szálláshelyről

A Pálava panzió a Csehország Dél-morvaországi régiójának Nové Mlýny nevű településen található, csodás természeti környezetben.

A Pálava Tájvédelmi Terület a panzióból könnyen megközelíthető, beleértve a környező szőlőültetvények és azok kiváló helyi borait. A Velke Pavlovice városa (10,7 km) és a gyönyörű Mikulov vagy Miklósvár (11 km) egyaránt 15 perc alatt elérhető autóval.

Hol fogok aludni?

Szállása a 36 ágyas panzió, egy tágas, pótágyazható szobájában lesz, amely TV-vel, WiFi kapcsolattal és privát fürdőszobával van felszerelve. Igény szerint családi apartman is kérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Panzió étteremében gazdag félpanziós ellátásban lesz része, büféreggelit és menüválasztásos vacsora formájában. A konyha elsősorban a cseh és regionális ételeket készít. Nyáron az estéket a fedett teraszon töltheti, ahol grillezésre is van lehetőség. A panzió borospincéjében megkóstolhatja a régió finom borait.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégházban lehetősége van kerékpárkölcsönzésre is, amellyel bejárhatja ezt a gyönyörű vidéket. Amennyiben saját kerékpárt hoz magával, a panzióban tároló is rendelkezésre áll.

Penzion Pálava

Penzion Pálava

Nové Mlýny 32 , Přítluky
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Martin Gazda Cégjegyzékszám: 67548121


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Távolság a tótól
0,8 km
Busz megálló
0,9 km
Aquapark
20 km