Válassza a tökéletes üdülést Prágában, amely Európa egyik legromantikusabb városa, és nem csak az első, hanem a sokadik látogatáskor is tud újat mutatni. A gyönyörű Hotel Relax Inn ****-ben reggelizhet és teázhat a szobában, pihenhet a privát medencében, a relaxációs részlegben és mindezt a belvárostól mindössze egy karnyújtásnyira.

A szálláshelyről

A Hotel Relax Inn **** szálloda minőségi szolgáltatást, barátságos személyzetet és családias légkört kínál minden vendége számára. A szálloda a Czech Hotel Awards (2014, 2015, 2016, 2017, 2018 és 2019) legnépszerűbb csehországi szálloda díját is elnyerte. Az O2 Arénától mindössze egy rövid sétára található, valamint Prága történelmi központja is kb. 15 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. A Novovysočanská buszmegálló közvetlenül a szálloda mellett található, akárcsak a Prága-Libeň vonatmegálló és a Palmovka metróállomás.

A központban tett látogatás során nem szabad kihagyni a legfontosabb történelmi emlékműveket: mint a Károly híd (6,5 km), Óváros tér a csillagászati órával (5,9 km), a Prágai vár (7,3 km) vagy a Nemzeti Színház (6,6 km). Újabb nevezetességek közé tartozik a Táncház (7,1 km) és a Petřín kilátótorony (8,4 km), amely könnyen megközelíthető drótkötélpályával. A városban a modern művészet érdekes példái is találhatók - mint például Franz Kafka szobra (6 km), vagy Lennon fala (7 km).

Látnivalók és egyéb nevezetességek - Medúza világa (8,2 km), Tengervilág (5,5 km), Kommunizmus múzeuma (5,2 km), Planetárium (5,7 km)... Prágát egész évben élvezheti, de télen a Karácsonyi vásárok varázslatos hangulata áthatja a várost, amit egyszerűen meg kell tapasztalnia. A forralt bor és más finomságok illata, a gyerekeknek szóló kézműves foglalkozások, a jászol, a népi kézműves bemutatók és a mindenféle termékeket kínáló standok elárasztják a legtöbb belvárosi teret, és téli tündérországgá változtatják azokat.

Hol fogok aludni?

Szállása a 40 kellemesen berendezett szoba egyikében lesz. A szoba felszereltsége: műholdas TV, telefon, WiFi, hűtőszekrény, széf, kávé- és teáskészlet, saját fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában található egy modern, design étterem, ahol minden reggel büféreggelit szolgálnak fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha a hosszú prágai séták után szeretne pihenni, a szálloda wellness-részlege biztosan jól jön majd. A pihentető úszómedence, szauna, hűtőmedence, gyógynövényes fürdők és különféle masszázsok csak Önre várnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára játszószoba is található a szállodában.

Hotel Relax Inn ****

Hotel Relax Inn ****

Novovysočanská 163/25 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Jiří Průša Cégjegyzékszám: 16061217


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Kizárólag előzetes egyeztetés alapján

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5,6 km
Busz megálló
0,1 km