Szálljon meg csehországi Prága központjában, a Petřín-kilátó közelében. A Red & Blue Design Hotel **** modern szobákkal és svédasztalos reggelivel várja vendégeit. Fedezze fel kényelmesen az elbűvölő szépségű Prága az összes híres látnivalóját!

A szálláshelyről

A Red&Blue Design Hotel **** egy felújított történelmi épületben Prága történelmi 5. kerületben található, közvetlenül a Kinskyés a Petřín kertek alatt. A szálloda közelében található továbbá a közeli Petřínská kilátótorony (1,5 km), amely egy kellemes sétával vagy libegővel is elérhető, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egykori királyi városra. A hotelből könnyen megközelíthető a Károly híd (1,5 km), a Óvárosi tér a csillagászati órával (orlon) (2,5 km), az Opera (1 km) vagy a Prágai vár és a Szent Vitus-székesegyház (2,5 km). A B vonal metróállomása csak néhány perc sétára található. A környéken számos kiváló kávézó, étterem és kulturális tevékenység várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállás egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában lesz. Minden szoba légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, nagyméretű LCD TV-vel, minibárral, tea- és kávéskészlettel, valamint széffel van felszerelve. Természetesen a szobákhoz privát fürdőszoba is tartozik, hajszárítóval és piperecikkekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel bőséges svédasztalos reggeliben lehet része a hotel éttermében. Élvezze a hideg és meleg ételek, friss péksütemények, házi lekvárok és pástétomok, valamint egyéb finomságok széles választékát. A lobby bárban kiváló kávét és egyéb italokat fogyaszthat, például finom cseh csapolt sört, vagy morva borokat is.

Red&Blue Design Hotel ****

Red&Blue Design Hotel ****

Holečkova 13 , Praha 5
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HO, s.r.o. Cégjegyzékszám: 07897898


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 550 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
17 km