Szálljon meg Prága központjában, mindössze néhány lépésre az IP Pavlova mentróvonaltól, a Royal Court Apartmanok egyik modern stúdiójában vagy apartmanjában. Mind a stúdiók, mind az apartmanok saját felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek, így akár gyerekekkel is jó választás lehet. A szálláshelyen egy üveg bor is várja, és reggelizhet például az épületben lévő Coffee Factoryban is.

A Travelking által ellenőrizve

“Egy hétvégére látogattunk Prágába a munkatársaimmal. Az itt töltött napokat csordulásig megtöltöttük programokkal, így egy olcsóbb szállást kerestünk a belvárosban. A szobánk kellemes meglepetés volt, mert a kedvező ár ellenére nagyon tágas és kényelmes, illetve a reggeli is nagyon gazdag volt. A szállás túlteljesítette a várakozásainkat, és nagyon szívesen ajánljuk másnak is. A Prágai városnézésünk során a kötelező látványosságok mellett meglátogattuk a Nemzeti Múzeumot és a Medúzavilágot is. A gasztronómiai élmények közül a Myšák cukrászdát ajánljuk, ahol egy cseh különlegességet, a dukátové buchtičky-t (vaníliakrémes gubát) kóstoltuk meg.”

Zuzana Andělová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-1 2022

A szálláshelyről

A Royal Court Apartmanok Prága központjában, az újvárosi kerületben találhatóak. A villamos- és buszmegállók, valamint a C metróállomás (I.P. Pavlova vonal) 2 perces sétával elérhetőek. A csodás elhelyezkedésének köszönhetően, az apartmanból egy rövid sétával belevetheti magát Prága belvárosának felfedezésébe.

A Republicia tér csupán 10 perc gyaloglásra tallható, valamint, innen folytassa sétáját a majd a Lőportorony irányában és látogassa meg az Óvárosi teret a csillagászati órával (orlojjal) (1 km). Ezt követően a Szent Miklós-templom (2,4 km) és a Vár (3,2 km) között haladhat el. A Petřín-hegyről (4 km), és kilátótoronyáról, vagy a közeli Vítkov-hegyről (1,7 km), lenyűgöző kilátásban lehet része Prágára.

Ha szeretné vásárlással színesíteni tartózkodását, látogasson el a Palladiumba (500 m) vagy a Vencel térre (1 km). Remek kirándulást tehet gyermekekkel a Prágai Állatkertbe (6 km) is, vagy a Prágia Botanikus Kert (6,5 km) és az Aquapalace (17 km) is jó választás.

Hol fogok aludni?

A Studio apartmanok kényelmes szállást biztosítanak max. 3 felnőtt és 1 2 év alatti gyermek számára. A 35 m²-es, légkondicionált szobák kényelmes franciaágyakkal és egy kanapéággyal vannak felszerelve. A TV, WiFi kapcsolat, széf és privát fürdőszoba mellett minden apartman saját felszerelt konyhasarokkal és étkezőasztallal és székekkel is rendelkezik.

A Családi apartmanok 45 m²-es alapterületűek, és akár 6 felnőtt és egy 2 év alatti gyermek számára is elegendő helyet biztosítanak. Nagyobb társaságok számára ezek az apartmanok, nem csak a kényelmes alvási lehetőségeket, hanem privát fürdőszobát, konyhát, WiFi csatlakozást, légkondicionálót, széfet és TV-t is biztosítanak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel croissant-t és kávét fogyaszthat, a földszinten lévő stílusos kis kávézóban. A belváros számos közeli éttermének gazdag kínálatból választhat ínycsiklandó ebédet és vacsorát.

Royal Court Apartments

Royal Court Apartments

Legerova 48 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Royal Court s.r.o. Cégjegyzékszám: 03621553


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
270 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 540 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
19,5 km