Pihenjen meg a Jeszeniki-hegység szívében lévő Priessnitz-i fürdő közelében, a Hotel Slunný dvůr ***-ban. Az ízletes félpanziós ellátás mellett az új, modern wellness részlegben kipróbáhatja az úszómedencét, a pezsgőfürdőt valamint a szaunákat is. A szállodában gyermekjátszótér és sportpálya is található. A Jeseníki-hegységet a régió számos túra- és kerékpárútjának segítségével is felfedezheti. Télen a közeli síközpontokban akár sítalpakon is bejárhatja a hegycsúcsokat. Az utalványunknak köszönhetően kipróbálhatja tőzegpakolást, vagy a kirándulásaihoz bérelhet Nordic Walking botokat is. Felár ellenében választhatja a luxus apartmanokat is, melyeknek privát pezsgőfürdője is van.

A Travelking által ellenőrizve

“Kiváló pihenésben volt részünk a Hotel Slunný dvůr *** szállodában. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat. A szálloda gyönyörű helyen, a Jeszeniki-hegység szívében van, így az ablakunkból csodálatos panoráma nyílt a környező vidékre. A szobánk tágas és tiszta volt, a kanapé és a TV nagyszerű volt az esti pihenéshez. Minden reggel finom és bőséges reggelit kaptunk, itt kiemelném az ínycsiklandozó süteményeket. A szálloda környékén rengeteg látnivaló van és még az esős időjárás sem tántorított el minket a felfedezéstől. Különösen ajánljuk a Jeseníki gyógyforrásokhoz vezető sétát.” Teljes értékelés

Alex Bendová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Slunný dvůr *** mindössze 300 m-re található a híres jeseníki Priessnitz fürdőtől. Jöjjön és pihenjen a Jeseník Tájvédelmi Terület mély erdeiben. Felfedezhet számos kilátótornyot és barlangot. Csodálja meg a környék gyönyörű hegyeit, mint például a Praděd hegységet, 1 491 m tengerszint feletti magasságban.

A szálloda környéke különösen kötődik Vincenz Priessnitzhez, aki a hidroterápiás kúráival tette híressé a várost. Látogasson el a Jesenik-hegyég ölelésében elterülő jeseníki Priessnizt fürdőjének impozáns történelmi épületéhez, vagy keresse fel Vincenz Priessnizt sírját és a Vincenz Priessnitz Múzeumot, ahol megismerkedhetnek a modern hidroterápia atyjának életével.

Az aktívabb túrázók ne hagyják ki a Praděd csúcsot (30 km), ahonnan az egész Jeseníky-hegységre lélegzetelállító kilátás nyílik. Útközben megállhat az 1887-ben épült Švýcárna csárdában (23,8 km), amely kiváló konyhájáról híres. Ezen kívül a faházból számos túraútvonal vezet, ahonnan könnyen elérheti például Karlova studánka (27 km), a 8 ásványvízforrással és gyönyörű történelmi építészettel rendelkező fürdőváros.

A síelés szerelmeseinek jó hír lehet, hogy a legközelebbi sípálya mindössze 550 m-re van a szállodától. A környék síközpontjai például a Miroslav síközpont (8 km), a Filipovice-i sípark (13 km), amely hóparkkal, gyermekparkkal és éjszakai síeléssel várja a téli sport kedvelőit, vagy ellátogathat a Červenohorské sedlo síközpontba (19 km) is, ahol 2 sípálya is várja, hogy meghódítsák.

Hol fogok aludni?

Szállása egy világos, természetes színű dekorációval, kényelmes berendezéssel, valamint modern zuhanyzós fürdőszobával, és piperecikkekkel felszerelt szobában lesz, ahol természetesen WiFi-csatlakozás is található.

A Duplaágyas szoba (25 m²) maximum 2 fő elhelyezésére alkalmas. A szobában egy kényelmes franciaágy található, pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. Az ágyon kívül szekrénnyel, TV-vel és íróasztallal is fel van szerelve.

A Duplaágyas szoba pótággyal (26 m²) egy franciaággyal és egy kanapéággyal is rendelkezik, amely így egy további személy elhelyezésére is alkalmas lehet. A szobában TV, íróasztal, valamint szekrény is található.

A Háromágyas szoba (28 m²) egy kényelmes franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat kínál. További standard felszereltségéhez tartozik a TV, az íróasztal és a szekrény is.

A Suite (39 m²) lakosztály egy külön franciaágyas hálószobából és egy nappaliból áll, amelyben egy egyszemélyes ágy és egy kanapéágy is található, így összesen ez a szoba akár 4 fő számára is alkalmas lehet. A szobában Íróasztal, TV és szekrény is található, előnye a gyönyörű kilátás a környező hegyekre.

A Luxus pearl stúdió egy exkluzív lakosztály azoknak akik többre vágynak. A 40 m²-es lakosztályhoz egy privát pezsgőfürdő tartozik. További felszereltségéhez tartozik egy franciaágy, kanapé, kávé- és teáskészlet, minibár, TV, valamint zuhanyzós fürdőszoba. Ez a szoba két személy számára alkalmas.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda nyári kerttel rendelkező Sun éttermében kellemes félpanziós ellátást fogyaszthat. A reggeli büfé a felvágottaktól és sajtoktól kezdve a különböző elkészítésű tojásokon át a finom süteményekig széles választékot kínál. A nap végén pedig háromfogásos vacsorával várja. A helyi szakácsok mesterei a marha- és sertéshús-különlegességek, valamint az ízletes desszertek és könnyű saláták elkészítésének. Ha egy kellemes beszélgetésre vágyik egy pohár finom ital mellett, látogassa meg a szálloda Moon borbárját.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Pradědba, vagy a közeli Šerákba tett tartalmas kirándulásról visszatérve, közvetlenül a szállodában pihenheti ki magát. Az új és modern wellness részlegben mindent megtalál amire szüksége lehet. Lazuljon el az úszómedencében vagy a pezsgőrfürdőben, vagy a kényeztetések fokozásaképp, próbálja ki a finn a gőz- és az aromaszaunák valamelyikét is. A masszázsok, pakolások és rituálék széles választéka is rendelkezésre áll, próbálja ki a paraffinos pakolást, a mézes kezelést, vagy a lávaköves masszázst.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda családosoknak is kiváló választás lehet. A kisgyermekeket a szálloda játszótere mászókákkal és csúszdákkal várja, amelyet a nyári hónapokban trambulin egészít ki.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Használja ki a szálloda mellett található sportpályát, ahol labdarúgásra, röplabdázásra, netballra, tollaslabdázásra vagy pétanque-ra is lehetősége van.

Hotel Slunný dvůr ***

Hotel Slunný dvůr ***

Priessnitzova 458/8 , Jeseník
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Slunný dvůr s.r.o. Cégjegyzékszám: 29294401


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Távolság a fürdőtől
0,7 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
8 km
Sífutás
8 km