A Wellness & Spa Hotel Villa Regenhart **** a gyönyörű fürdőváros, Jeseník egyik legszebb épületében található. A szálloda egyedülálló belső terei, a történelmi hangulat, a gasztronómia és a modern wellness tökéletes helyszíne lehet, hogy teljesen maga mögött hagyhassa a hétköznapi fáradalmakat. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül választhat, mint egy kellemes séta az erdei parkban, vagy teljes feltöltődés a wellness-részlegben. Ha aktívabb időtöltésre vágyna, túrázhat, vagy meghódíthatja a közeli sípályákat is.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon izgatottan vártam a Wellness & Spa Hotel Villa Regenhartban való tartózkodásomat ****. A gyönyörű kertben elhelyezkedő luxusvilla egyszerre nyújt modern kényelmet és történelmi hangulatot. Ennek köszönhetően a villát joggal tartják az egyik legszebbnek egész Jeseníkben. A felújított, 19. századi jellegzetességekkel rendelkező belső teret ízlésesen kombinálták a modern wellness részleggel, ahol úszómedence, szaunavilág és a kerti panorámás pihenőhelyiség található. A szállodában egy privát wellness-részleg is található, ami ugyan extra szolgáltatás, de pároknak egy romantikus kiruccanás alkalmával mindenképpen ajánlom. A változatos svédasztalos reggeli során remekül indult minden napunk, és még jobb zárása volt a finom vacsora, ahol igazán különleges gasztronómiai élményben lehetett részünk. Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát, aki szeretné gyönyörű környezetben tölteni a pihenését a legmagasabb színvonalú kiszolgálás mellett.” Teljes értékelés

Matěj Kytner - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-2 2023

A szálláshelyről

A Wellness & Spa Hotel Villa Regenhart **** a gyönyörű cseh település, Jeseník erdős övezetében található. Pihenjen meg az egyedülálló neobarokk villában, amely egyesíti a történelmi hangulatot a modern wellnessel, a kényelmes szállással és a gasztronómiával.

Jeseník a rendkívüli tiszta levegője mellett számos gyógyforrásáról is híres. A villa közvetlen közelében található például az Erzsébet forrás (180 m), a Neuburg forrás (150 m) és a Szikla forrás (230 m). A Jeseník-hegység gyógyvizének jótékony hatását a híres Priessnitz-i fürdőben (4,5 km) is van lehetősége kipróbálni. A település legrégebbi műemléke a gótikus Vízi Erőd (600 m), amely a Helytörténeti Múzeumnak ad otthont. A múzeum alagsorában egy érdekes kiállítás látható, amely a 17. században Jeseníkben lezajlott boszorkánypereknek van szentelve.

Nem kell messzire mennie ha a vidéki tájat szeretné felfedezni, mivel Jeseník szó szerint a Jeseník-hegység szívében fekszik, közvetlenül a Zlatohorská-magashegység és az Arany-hegység határában. A közkedvelt túraútvonalak mentén ellátogathat a környék népszerű kirándulóhelyeire. Ezek közé tartozik például a Kereszthegy-kilátó (2 km),a Zlatý Chlum kilátótorony (3 km), Žulová vára (18 km) vagy a Rejvízi tőzeg- és mohaláp. (9 km). Felfedezheti Aranyhegység településen az elveszett barlangok völgyét (11 km), ahol megismerkedhet kicsit az aranyérc bányászattal is, valamint végigsétálhat a tanösvényen is. Látogasson el Velké Losiny községébe, ahol egyedülálló élményt jelenthet a papírgyár (40 km) meglátogatása is, ahol saját szemével láthatja a papírgyártás hagyományos technikáját, és megismerkedhet a mesterség történelmével, valamint számos technikai érdekességgel is.

Jeseník természeti szépségeit télen is érdemes felfedezni. A közeli Filipovice-i Síparkban (12 km) vagy a modern Praděd Síközpontban (32 km) a téli sport szerelmesei is kipróbálhatják magukat a gondosan karbantartott lejtőkön.

Hol fogok aludni?

Bármelyik szobatípusban is száll meg a közelmúltban végzett felújításnak köszönhetően egyedülálló környezetben pihenhet. A szálloda a hely történelmi hangulatát ötvözi a modern kényelemmel. Minden szoba Wi-Fi kapcsolattal, műholdas TV-vel, modern bútorokkal és privát fürdőszobával, káddal vagy zuhanyzóval rendelkezik. A szobákhoz íróasztal, telefon és minibár is tartozik.

Az Executive kétágyas szoba neobarokk stílusával és gyönyörű panorámával várja. Az egész évben fényárban úszó szoba biztosan elnyeri tetszését.

A Családi lakosztály a melléképületben található (kb. 50 méterre a főépülettől), amely egy privát fürdőszobából, valamint két, kétágyas hálószobából áll. Az egyik hálószobában van egy kanapé, amely pótágyként használható egy személy számára, így a szoba összesen 5 fő elszállásolására alkalmas.

A Superior kétágyas szoba romantikus hangulata teljesen elvarázsolja Önt. A franciaágy mellett mindig van egy egyszemélyes ágy vagy egy pótágyként használható kanapé. A szoba tehát 3 fő számára alkalmas.

A Superior Economy szoba a melléképületben található (kb. 50 méterre a főépülettől) és a franciaágyon kívül egy kanapéval is fel van szerelve, amely pótágyként is használható. A szoba teljes befogadóképessége tehát 3 fő.

A Junior lakosztály nagy tere luxus pihenést nyújt, maximális kényelemmel.

A Deluxe lakosztály nagy térrel és csodálatos kilátással rendelkezik a zöldövezetre. Egy hálószobából, egy nappaliból és egy privát fürdőszobából áll. A nappaliban található kanapéágy egyszemélyes pótágyként is használható.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda fényűző Lotte Éttermében kivételes gasztronómiai élményekben lehet része, ahol a hagyományos cseh és nemzetközi konyhát modern koncepcióban van lehetősége kipróbálni. Minden étel kizárólag szezonális és regionális alapanyagokból készül. Napindítóként kezdje a reggelt egy bőséges büféreggelivel, amely különféle hideg és meleg ételeket kínál. Délután a szokásos menüből rendelheti meg a különleges fogásokat, valamint a félpanziós ellátást igénybe vevő vendégek este egy ízletes háromfogásos vacsorát is elfogyaszthatnak.

A szálloda stílusos bárja tökéletes módja a nap befejezésének, ahol hangulatos környezetben, akár a kandalló mellett is élvezheti a kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda modern wellness-részlegében, ahol a pihenés után úgy fogja érezni magát, mintha újjászületett volna. Kültéri pezsgőfürdő, valamint egy beltéri medence várja padokkal és masszázsfúvókákkal. Melegedjen fel a gőz-, só- és finn szaunákkal felszerelt szaunavilágban. A páros romantikázáshoz és a felejthetetlen pillanatokhoz egy privát spa hidromasszázs kád áll rendelkezésre. Ha további kényeztetésre vágyik, próbálja ki a sokféle masszázs és relaxációs kezelések egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda teljes felújítása 2016-ban fejeződött be, amelynek során a neobarokk villa újra régi fényében tündökölhet. Az épületben az alapvető neobarokk, neoreneszánsz és szecessziós elemeket megőrizték és antik bútorokkal egészítették ki a közösségi terekben. Mindez egyedi hellyé varázsolja a szállodát, amely a környező mesés parkerdővel és a város nyugodt légkörével együtt a tökéletes pihenést garantálja.

Wellness & Spa Hotel Villa Regenhart ****

Wellness & Spa Hotel Villa Regenhart ****

Josefa Hory 673/11 , Jeseník 1
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Villa Regenhart a.s. Cégjegyzékszám: 24131199


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
2,2 km
Sífutás
2 km