Fedezze fel a száztornyú Prágát és szálljon meg csupán pár lépésre a leghíresebb látnivalóktól. A Golden Angel Suites by Prague Residences luxus apartmanokat kínál a város történelmi központjában. Utalványunk részeként egy háromnapos bérletet is kap a prágai tömegközlekedéshez, valamint egy Prága látványosságait bemutató füzetet és térképet, hogy ne maradjon le egyetlen fontos látnivalóról sem. Az esti kikapcsolódáshoz egy üveg pezsgőt és minőségi prágai csokoládét is bekészítenek a szobájába.

A szálláshelyről

A Golden Angel Suites by Prague Residences Prága szívében, a Celetná utcában található, mindössze néhány lépésre a leghíresebb történelmi látnivalóktól. Ha felfedező útra indul, ne hagyja ki a híres Prágai csillagászati órát, az orlojt és a Óváros teret (450 m). A Miasszonyunk templomot (400 m), ahol Prága legrégebbi orgonája (1673-ban épült), illetve a híres csillagász, Tycho Brahe sírja is található.

A hoteltől egy rövid sétára található a zsidó negyed a Staron zsinagógával (800 m), Európa legrégebbi működő zsinagógájával és a temetőjével. Érdemes megnézni a Rudolfinum (950 m) koncertterem és a művészeti galéria csodás épületét ahonnan a Maneš hídon át a Malá Strana vagyis a Kisoldal (1,7 km) felé sétálhat, amely a Moldva folyó partján csodás klasszicista épületekkel kápráztatja a látogatókat. Ha szép az idő, kiránduljon fel a Prágai várhoz (2 km) és a hozzá tartozó kertekhez.

A történelmi műemlékek mellett Prága a modern szórakozás terén is sokat kínál. A gyermekes családok szívesen látogatnak el a gyönyörű Prágai Állatkertbe, (5 km) ahol nemrég adták át aj új gorillapavilont, vagy a Prágai Aquaparkba (17,5 km), ahol 21 vízicsúszda, hullámmedence, szauna és fitneszterem várja a vendégeket.

A téli hónapokban semmiképpen ne hagyja ki a karácsonyi vásárt sem, amely Csehország legszebb és leghangulatosabb vására. A főváros számos terét karácsonyi fényekkel világítják ki, és a forralt bor és más finomságok mellett változatos programokkal, valamint kézműves termékek és ajándékok kínálatával várják az érdeklődőket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, 30 m²-es, kétágyas stúdió apartmanban lesz, csodás kilátással a városra. Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyhasarok és egy privát fürdőszoba zuhanyzóval és luxus kozmetikumokkal is várja a vendégeket. A hatalmas king-size ágy kényelmes matracával nyugodt alvást biztosít, amelyben segítenek a vastag sötétítő függönyök is. Az apartmanban WiFi, síkképernyős műholdas TV, széf és vízforraló is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A konyhasaroknak köszönhetően bármilyen ételt elkészíthet az apartmanban. De ha nem szeretne a pihenése közben a konyhában fáradozni, ellátogathat a csah főváros valamelyik csodás éttermébe is. A legnépszerűbbek közé tartozik a Meat & Greet Burgerhouse, a GamberoRosso olasz étterem és az ázsiai konyhára specializálódott Sia étterem.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha tökéletes ki szeretne kapcsolódni Prágai tartózkodása alatt látogasson el a város csodás gyógyfürdőinek egyikébe is. Az apartman körül több kisebb-nagyobb wellnessközpont is található. Érdemes meglátogatni például a GRAND RELAX Spa & Wellnesst (900 m), ahol lazíthat egyet a pezsgőfürdőben, vagy a száraz- és gőzszaunák egyikében, illetve igénybe veheti a különféle kozmetikai kezelések és masszázsok valamelyikét.

Az Opletalova utcában (900 m) található privát wellness SPA-ban kipróbálhatja az 1-10 fős privát wellnessek egyikébe családjával, barátaival, vagy akár egyedül, ahol élvezheti a privát finn szaunát, a pezsgőfürdőt és a relaxációs ágyakat. A helynek egyedi hangulatot kölcsönöz a csodás medúza akvárium. A belépés automatikusan, egy PIN-kóddal ellátott zár segítségével történik, és a SPA elemek pedig egy tabletről vezérelhetőek.

Golden Angel Suites by Prague Residences

Golden Angel Suites by Prague Residences

Celetná 588/29 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Golden Angel Prague s.r.o. Cégjegyzékszám: 10997989


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 650 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
23 km