Síeléssel, kirándulásokkal és a gyönyörő természet felfedezésével teli kikapcsolódásokat keresi? Akkor látogasson el a csehországi Semily településre és szálljon meg a Paseky U Zapadlých vlastenců panzióban. Utalványunknak köszönhetően kiváló félpanziós ellátásban lesz része, valamint a vendégház elhelyezkedésének köszönhetően könnyen felfedezheti a környéket, mint például a csodálatos Óriás-hegységet. Kiránduljon el a Mumlava vízeséshez, a Bozkovské barlangokhoz és más gyönyörű helyekre. Hódítsa meg a Paseky nad Jizerou síközpont és más síközpontok lejtőit.

A szálláshelyről

A Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců a Cseh Óriás-hegység nyugati szélén és a Jizera-hegység közelében, Paseky nad Jizerou faluban található. Az ide utazók túrázással, kerékpározással és sok pihenéssel tölthetik a vakációt.

És mik a legnépszerűbb kirándulóhelyek a közelben? Nézzen szét például a 24 méter magas Stepanka torony (5,9 km) tetejéről. A kilátó 1892-ben épült, ezzel ez a legrégebbi a Jizera-hegységben. Megmászhatja a Bíla skala-t (4,8 km) is, amelynek csúcsa 964 m magasan helyezkedik el a tengerszint felett. Vagy ellenkezőleg, fedezze fel mit tartogat a föld mélye, és ámuljon el a Bozkov-dolomitbarlangok (15,2 km) cseppkődíszítésén. A 10 m magas Mumlava-vízesés (8,9 km) lenyűgöző látványában is gyönyörködhet.

Ha kulturális élményekre vágyik, keresse fel Cimrman Jára múzeumot (7,2 km), a gyönyörű Tanvaldot (10,7 km), a Návarov vár romjait (11,8 km) vagy Harrachovot (11 km). Utóbbi nemcsak népszerű síközpontjáról, hanem múzeumairól is ismert. A természetjárók nem sem unatkoznak majd, a környéket sűrű túraútvonal hálózat szövi át.

Télen pedig remek sípályák és sífútóútvonalak állnak rendelkezésére. A Skiareal Paseky nad Jizerou péládul mindössze 2 km-re üzemel a szállástól. Kicsit távolabb pedig a Skiareal Šachty (7,9 km), a Skiareal Rejdice (7,8 km), a Skiareal U Čápa (10 km) és Skiareal Studenov (4,5 km) havas lejtőit tesztelheti ügyességét.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot az ízletes büféreggelivel, ami során felvágottakkal sajtokkal, tojás ételekkel, gabonapehellyel és egyéb finomságokkal töltődet fel. A vendégház a házi ízekre helyezi a hangsúlyt, így megismerheti a cseh gasztronómia legjavát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nyáron a csendes kertben és a napozóágyakkal ellátott szabadtéri medence mellett pihenhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A medencén kívül a gyerekek a játszótéren is kedvükre szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A TV-vel felszerelt társalgó mindenkit tárt karokkal vár. A sportos utazók pedig a kerékpár- és sítárolóban tárolhatják felszerelésüket.

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Paseky nad Jizerou 251 , Semily
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
David Luňák Cégjegyzékszám: 49856375


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
2 km