Szálljon meg Penzion Nad stájíban, és fedezze fel a Jeseníky-hegység természeti kincseit. Lovagoljon lovon vagy pónin és pihenjen a fűtött szabadtéri medence mellett vagy a szaunában. A szálló emellett kiadós félpanzióval készül vendégei számára, a gyermekei pedig szabadtéri játszótéren tölthetik el az időt.

A szálláshelyről

A Penzion nad stájí Jakartovice faluban, a festői Jesenik-hegység lábánál található, a Kružberk (13,5 km) és a Slezská Harta (9,3 km) víztározók közelében. A vendégház környéke túraútvonalakkal átszőtt és kirándulóhelyekben gazdag. A helyi látnivalók között különlegesnek számítanak az elárasztott pala kőbányák amik miatt a Penzion nad stájí ideális választás búvárok számára is.

Ha a mélybe merülés helyett inkább egy klasszikus fürdőzésre vágyik, látogasson el a Slezská Harta víztározóhoz vagy a Nova Pláň-i uszodához (24,9 km). Vagy kiránduljon el a közeli kilátótornyok egyikéhez. Várja önt a katonai bunker ihlette 13 méter magas Šibenicei kilátótorony (10,8 km) és az Anensky-hegyen (13,9 km) található 25 méter magas kilátó, ahonnan a Jesenik-, a Praděd- és a Beszkidek-hegységek látványában gyönyörködhet.

A lelkes túrázók is megtalálják a számításukat. Fedezze fel a Hvozdnice folyó mentén (14,1 km) elterülő természetvédelmi területet vagy járja végig a Bukový chodník (20,6 km) tanösvényt ami Hradec nad Moravicí kastélyparkján és a környező bükkös erdőkön keresztül vezet. Ha Hradec nad Moravicíban jár ne hagyja kis a nagyközönség számára is nyitva álló Fehér kastélyt, melynek fő különlegessége az épület mögött emelkedő Fehér torony. Ha további építészeti élményekre vágyik látogassa meg a gyönyörű reneszánsz-barokk Bruntál kastélykertet (21,9 km) vagy az angol parkkal rendelkező birodalmi Raduň kastélyt (23,6 km).

Hol fogok aludni?

Szálljon meg a rusztikus stílusban berendezett 14 szoba egyikében. A szobák különleges hangulatát a tömörfa bútorok valamint drágakövek, kerámiák és más hagyományos anyagok felhasználása határozza meg. A szállodai szobái 2, 3 vagy 4 ágyasak és Standard (két egyszemélyes ággyal) vagy Deluxe (franciaággyal) kivitelben foglalhatóak. Minden szobához zuhanyzóval és Wc-vel ellátott saját fürdőszoba tartozik. Természetesen WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház éttermében korabeli cserépkályha és stílusos dekoráció biztosítja az otthonos hangulatot. Az étlapot a házias cseh ételek uralják, de nemzetközi specialitásokat sem maradtak le róla. A nyári hónapokban próbálja ki a szálloda kültéri grilljét amihez elég ülőhelyet biztosítanak ahhoz, hogy baráti társaságok is jól érezhessék magukat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kirándulások után - de akár helyettük is - pihenjen meg a fűtött szabadtéri medencében vagy lazítsa el a izmait a hotel szaunájában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a szálloda kültéri játszótéren engedhetik át magukat a játék örömének. A felhőtlen szórakozásról csúszdák, hinták, egy trambulin és egy kis körhinta gondoskodik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha családi programot szervezne, keresse fel az istállót, az itt lakó lovakon és pónikon a kicsik és nagyon akár közös lovaglóleckéket is vehetnek.

Penzion Nad stájí

Penzion Nad stájí

Jakartovice 35 , Jakartovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dalibor Tesař Cégjegyzékszám: 18102140


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
12 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
28 km
Sípálya
22 km
Sífutás
4 km