Szeretné magát egy igazi királyi családtagnak érezni? Akkor látogasson el a Csehországban található Vildštejn II. panzióba, amely közvetlenül a Vildštejn kastély területén található, amely az ország egyik legrégebbi kastélya. Romantikus hangulatú, frissen felújított szobák, svédasztalos reggeli és 4 fogásos vacsora várja. Ne hagyja ki a kastély és a múzeumok megtekintését sem, vízi kikapcsolódásért pedig látogasson el a közeli Franzensbad fürdőváros felé.

A szálláshelyről

A Vildštejn II. panzió a csehországi Skalná településen található, a Karlovy Vary régióban. Ahogy a neve is mutatja, a vendégház egy gyönyörű terület része, amelynek része a Vildštejn kastély és a Vildštejn I. panzió épülete is. Egy igazán mesés kikapcsolódásban lesz itt része, akár párban, akár gyerekekkel utazik.

A kastély épületében két múzeum, egy középkori lakomaterem, egy királyi terem és egy díszterem található. A kastély épületében található a börtönmúzeum és a középkori kovácsműhely. Ha véletlenül kedve támadna elhagyni ezt a varázslatos területet, megcsodálhatja a kastély területén található történelmi fagerendás épületeket, és meglátogathatja az érdekes Geofizikai Múzeum és Szeizmológiai Állomást (600 m).

Vízi kikapcsolódásért látogasson el a közeli Františkovy Lázně fürdővárosba (7 km), amely az UNESCO világörökség része. Sétáljon a gyönyörű oszlopsorok mentén, kóstolja meg a František-forrást, feltöltődhet a gyönyörű Aquaforum Aquapark-ban, ahol fedett és szabadtéri medencék, vízi attrakciók és egy szaunavilág is várja. Ha további élményekre vágyik, akkor látogasson el a festői Mariensbad (43 km) vagy Karlovy Vary (49 km) városába is.

A természet szerelmesei felfedezhetik a kastély közelében vezető túraútvonalak és kerékpárutak hálózatát. A legnépszerűbbek közé tartozik az Ohra Bike Trail vagy a Krušnohorská magistrála. Hódítsa meg a SOOS Nemzeti Természetvédelmi Területet (6 km), amelyet a "cseh Yellowstone"-nak is neveznek, vagy ellátogathat az U Sedmi rybníků (2,5 km) természetvédelmi területre is.

Hol fogok aludni?

A újonnan felújított épületben három romantikus hangulatú tágas kétágyas szoba található. A szobákban kényelmes franciaágy, tároló bútorok és egy mosogatóval és vízforralóval felszerelt mini konyha található. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC-vel, valamint WiFi csatlakozás is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hodovna középkori étteremben teljesen úgy fogja magát érezni mint egy király. Az étterem mindössze két perc sétára található a vendégháztól. Tradicionális ételeket szolgálnak fel régi cseh receptek alapján, amelyek elnyerték a Cseh specialitások tanúsítványt is, valamint házi füstölt termékeket. A borszaküzletben morva és külföldi borok széles választékából választhat, ahol rendszeresen tartanak borkóstolókat is..

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szünidőben és a vakáció idején a kastély interaktív túrákat kínál gyerekeknek, amelyek során a Fehér Hölgy, a Fekete Hölgy vagy Ellza hóhercegnő kalauzol végig a kastélyon. A túrák során a gyerekek aktívan részt vehetnek a különböző szórakoztató feladatokban.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egész évben várják az érdekesebbnél érdekesebb programok. Részt vehet különböző túrákon és tematikus kastély eseményeken is, többek között királyi banketten, vámpírok bálján és más rendezvényeken.

Penzion Vildštejn II.

Penzion Vildštejn II.

Pod Hradem 622 , Skalná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SRUBMONT Forest s.r.o. Cégjegyzékszám: 05359911


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
7 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
8 km
Sípálya
26 km

Utazási tippek

Franzensbad

Franzensbad Utazási tipp

A helyi források és gyógyító hatásuk már a középkor óta ismertek. A legrégebbi a Ferenc-forrás. Franzensbad fürdővárosa 1865 után az egyik űlegkeresettebb európai gyógyfürdő státuszát nyerte el. Engedje, hogy a város sakktáblás elrendezése és gyönyörú klasszicista épületei elvarázsolják. Az oszlopcsarnok és a pompás parkok, kilátótornyok vagy a városi múzeum mellett ne hagyja ki a híres szobrot sem, amely egy kisfiút ábrázol.

A forrásokat ivásra, fürdésre, öntözésre és belégzésre is használják. Hatékonyak a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, nőgyógyászati, köztük meddőségi és egyéb betegségek kiegészítő kezeléseként, illetve megelőzésükre.

Mit nem szabad kihagyni, ha Franzensbad-ba látogat:

  • a Franzensbad-i Aquafórum
  • SOOS Nemzeti Tájvédelmi Körzet
  • Városi Múzeum
  • Amerika erdei parkot
További információ
Franzensbad-i Aquafórum
Franzensbad-i Aquafórum
Cheb
Cheb
Szlavkov-erdő
Szlavkov-erdő