Kényeztesse magát SPA kezelésekkel, mint a régi nemesek, a történelmi Karlovy Vary fürdővárosában. A klassszicista Park Spa Hotel Sirius **** ideális párok, vagy senior vendégek számára, frissítő és revitalizáló SPA kezelésekkel. Csomagunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lehet része, valamint hozzáférése lesz az Erzsébet gyógyfürdőhöz, vagy a hotel szaunájába, de kipróbálhat 5 féle SPA kezelést is.

A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ” Teljes értékelés

Fanni Soós - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

A Park Spa Hotel Sirius **** szálloda közvetlenül Karlovy Vary történelmi központjában található, ráadásul gyönyörű kilátást kínál a Dvořák kertre (190 m). A gyógyfürdő oszlopcsarnokai, a történelmi emlékek és a gyönyörű természet szó szerint csupán néhány lépésre vannak, mint például a Becher villa (400 m), a Piac oszlopcsarnok (650 m), a Forrás oszlopcsarnok (800 m) vagy a Jan Becher Múzeum (1 km).

És milyen is lenne egy Karlovy Vary-i látogatás a gyógyfürdőben való pihenés nélkül. Az 1906-ban alapított történelmi Erzsébet fürdő (650 m) Karlovy Vary egyik legnagyobb gyógyforrásvízével ellátott fürdő, ahol fedett úszómedence, relaxációs medence, infraszauna, sóbarlang és még sok más is található. A fürdő egyben a város egyik legszebb épülete.

Az erdei park meglátogatását is ajánljuk, akár egy kellemes sétával a híres kilátópontokhoz, mint a Szarvasugrás kilátó (650 m), a Három kereszt kilátó (1,4 km). Gyalog vagy drótkötélpályával eljuthat a Diana kilátótoronyhoz (1,9 km), ahol számos látnivaló várja, köztük a Papilonia pillangóházzal. Elmehet a St. Linhart vadrezervátum (2,6 km) felé is, ahol több tucat hektáron szarvasok, dámszarvasok és vaddisznók élnek.

Télen ne hagyja ki a gyönyörű karácsonyi vásárokat, amelyek az adventi időszakban Karlovy Varyt is bevilágítják. A Karácsonyi Ház (4,8 km) egész évben nyitva tart, ahol a Karácsonyi Múzeumban, a Varázsvárosban és a Mackómúzeumban teljesen elmerülhet az ünnepi hangulatban.

Hol fogok aludni?

Szállása a 23 elegáns szoba egyikében lesz. Mindegyik műholdas TV-vel, telefonnal, rádióval, WiFi kapcsolattal, széffel, minibárral és privát fürdőszobával, hajszárítóval van felszerelve.

  • Az Egyágyas szobák 18 m²-esek, és az udvarra néznek. A szobában az egyszemélyes ágy mellett egy ülősarok és egy íróasztal is található székkel.

  • A Kétágyas szobák 18-26 m²-esek, amelyek az udvarra vagy a Dvořák gyümölcsösre néznek. Felszereltségükhöz egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, egy kis ülősarok és egy íróasztal tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében finom fogásokat fogyaszthat. Minden reggel bőséges büféreggelivel kezdheti a napot. A konyha a cseh és nemzetközi konyhára összpontosít, de diétás ételek elkészíttetésére is van lehetőség. A hotel télikertjében lévő Chocolade & Sweet kávézóban élvezheti a város forgatagának látványát, egy nyugodt és kényelmes helyről, kedvenc itala társaságában.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha szeretné kipróbálni Karlovy Vary nevezetességeit, a frissítő SPA kezeléseket, látogasson el a szálloda Balneo Központjába, ahol azok széles választéka vár Önre. A szálloda orvosa és magasan képzett egészségügyi személyzete az Ön segítségére lesz a kezelések során. Kényeztesse magát egy forró fürdővel, látogasson el a három szauna egyikébe, illetve tapasztalja meg a carlsbadi termálvíz források csodálatos hatását, egy oxigénterápia, vagy inhaláció, illetve pakolás során.

Park Spa Hotel Sirius ****

Park Spa Hotel Sirius ****

Zahradní 407/3 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
VARKA group s.r.o. Cégjegyzékszám: 28005147


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
200-600 CZK a közeli parkolókban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
17 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum