Vegye az irányt Prága felé és szálljon meg a Hotel Luník ***-ban, ami a legszebb látnivalók és nevezetességek közvetlen közelében fogadja vendégeit. A kiváló elhelyezkedés mellett a szálloda remek büféreggelivel és kedvezményes parkolási lehetőséggel is várja őket. Ráadásul az 5 évesnél fiatalabb gyermekek ingyen szállhatnak meg.

A szálláshelyről

A Hotel Luník *** Prága egyik legszebb kerületében, a Královské Vinohradyban található. A belváros és a híres Vencel tér (600 m) gyalogosan néhány perc alatt elérhető.

Szó szerint néhány lépésre a szállodától található az A és C metróvonal egyik állomása, valamint egy villamos- és buszmegálló is. Így a cseh főváros minden látnivalója és nevezetessége könnyen megközelíthető. A város központjában olyan nevezetességek várják, mint az Óváros téren álló csillagászati óra (2 km), a Károly híd (2,2 km), a Prágai vár (4 km) vagy a történelmi Vyšehrad negyed (2,5 km).

Ha inkább a kulturális programokat preferálja, ne hagyja ki a Nemzeti Múzeum (600 m), a Nemzeti Színház (2 km), a Rudolfinum (2,5 km) vagy a Nemzeti Műszaki Múzeum (3 km) meglátogatását. Ha pedig a szép kilátás vonzza, tekintsen le a magasból a városra Petřín kilátótoronyból (3,5 km), ahová kellemes sétával vagy egy felvonó segítségével juthat el.

Hol fogok aludni?

Szállását a stílusos és elegáns Standard vagy Comfort szobák egyikében foglalhatja el. Minden szobában zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott fürdőszoba, illetve WiFi csatlakozás, sötétítő függönyök és hipoallergén ágynemű található.

  • A 16 m²-es Standard kétágyas szoba franciaággyal (180x200 cm) vagy két egyszemélyes ággyal, világítással ellátott íróasztallal, valamint kávé- és teáskészlettel rendelkezik.

  • A 21 m²-es Standard háromágyas szoba 3 egyszemélyes ággyal (90x200 cm) rendelkezik, amelyek közül kettő franciaággyá tolható össze. A szobában kávé- és teáskészlet, valamint világítással ellátott íróasztal található.

  • A 20 m²-es Comfort kétágyas szoba egy franciaággyal (180x200 cm) vagy két egyszemélyes ággyal (90x200 cm) rendelkezik. A munkaasztal és a kávé- és teáskészlet itt is megtalálható. Mindezt azonban a Standard opcióhoz képest légkondicionálás, okos TV, Nespresso gép és luxus szállodai kozmetikumok egészítik ki.

  • A Comfort háromágyas szoba felszereltsége megegyezik a kétágyas opcióéval (légkondicionálás, okos TV, Nespresso gép és luxus szállodai kozmetikumok, íróasztal, kávé- és teakészlet), az ágyak számában azonban különbözik. 3 egyszemélyes ágy található bennük, amikből kettő franciaággyá tolható össze.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítson minden napot egy ízletes és kiadós büféreggelivel.

Hotel Luník ***

Hotel Luník ***

Londýnská 50 , Praha 2
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Luník, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 45279764


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Hétköznap: 400 CZK/nap 1 éjszakára, és 350 CZK/nap legalább 2 éjszakára szóló foglalás esetén

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
12,4 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Vencel tér
Vencel tér
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert