Szeretné részletesen felfedezni Prága óvárosát? A Cathedral Prague Apartments tökéletes kiindulópontként fog szolgálni! A szállás közvetlenül az Óváros tér mellett, a Károly híd lábától rövid sétára található. Élvezze a gyönyörű, romantikus, történelmi stílusú szobákat és a gazdag reggelit. Kellemes bónusz emellett a közeli étterembe szóló kedvezmény is.

A szálláshelyről

A Cathedral Prague Apartments közvetlenül Prága történelmi központjában, a Kinsky-palota, a Modern Művészetek Galériája mellett és 4 perc sétára található az Óvárostéri híres csillagászati órától. Tökéletes választás, hiszen közelségének köszönhetően kényelmesen tudja megtekinteni akár a reggeli órákban, a tömegek nélkül a város legnépszerűbb látnivalóját.

Az Óvárosi tértől egy kellemes sétát tehet a romantikus utcákon keresztül a Károly híd (850 m) felé. Prága legrégebbi hídjáról csodás kilátás nyílik a városra és a fölé magasodó Prágai várral. A Moldva folyó túloldalán sétáljon fel a Prágai várhoz és a csodaszép Szent Vitus-székesegyházhoz (1,6 km).

Prága azonban a gyermekes családok számára is tökéletes választás, még akkor is, ha a gyerkőcsök nincsenek oda a városnézésért. Szeretik az állatokat? Irány a Prágai Állatkert (7,4 km), a Medúzavilág (6,2 km) vagy a Sea World (6,4 km). Ha szórakozásra és kikapcsolódásra vágyik, látogasson el Közép-Európa legnagyobb vízi világába - Aquapalace Prahaba (19,1 km), vagy kalandvágyóknak ajánljuk a Hurricane Factory szélcsatornát (10,5 km).

Az Óvárostér másik végén indul a híres Parizska utca ahol a legtöbb luxusmárka üzlete megtalálható, de ellátogathat a színháztér mellett álló Palladium plázába (550 m) is. Prágát legtöbben tavasszal, ősszel és nyáron látogatják meg, de nem szabad elfelejtkezni a különleges hangulatú karácsonyi vásárokról sem, amelyek az Óvárosban és a Vencel téren várják, csak néhány perc sétára vannak a szálláshelytől.

Hol fogok aludni?

Szállása a 13 hangulatos apartman egyikében lesz, amelyek korhű, romantikus berendezéssel rendelkeznek. Saját fürdőszobával, zuhanyzóval vagy káddal, TV-vel, széffel és WiFi kapcsolattal várják.

  • A Standard szoba 12 m²-es, franciaággyal és éjjeliszekrénnyel felszerelt.

  • A Superior szoba 16 m²-es, franciaággyal és egy íróasztallal várja.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az épület földszintjén található az elegáns Cathedral Café Lounge&Restaurant, ahol a vendégek kiváló kávét, házi készítésű desszertet vagy a cseh és nemzetközi konyha ízletes specialitásait fogyaszthatják.

Cathedral Prague Apartments

Cathedral Prague Apartments

Týnská 11 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CATHEDRAL PRAGUE APARTMENTS s.r.o. Cégjegyzékszám: 07017669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 19:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
120 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 650 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
17,7 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Károly híd
Károly híd
Prágai vár
Prágai vár